Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απαγορεύτηκε και επίσημα το twitter στην Τουρκία

«Προς το παρόν» δεν υπάρχει αντίστοιχη απόφαση για άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η πρόσβαση στο Τwitter αποκλείστηκε με δικαστικές αποφάσεις έπειτα από αγωγές πολιτών για παραβίαση της ιδιωτικότητας από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε σήμερα το όργανο εποπτείας των τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας BTK.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του BTK, προηγουμένως είχε ζητηθεί από το Twitter να αποσύρει μέρος του περιεχομένου του, χωρίς ανταπόκριση.
«Επειδή δεν υπήρχε άλλη επιλογή, η πρόσβαση στο Twitter αποκλείσθηκε, κατ΄εφαρμογήν δικαστικών αποφάσεων για να αποφευχθεί περαιτέρω θυματοποίηση πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές δεν σχεδιάζουν να αποκλείσουν την πρόσβαση και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. «Το μέτρο (για το Twitter) ελήφθη εντός του πλαισίου της εφαρμογής δικαστικής απόφασης, αφού δεν έγινε δυνατό το ξεπέρασμα του προβλήματος με τη διεύθυνση του Twitter. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιου είδους απόφαση για άλλα μέσα, όπως το Facebook», πρόσθεσε.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI