Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δήλωση "βόμβα"του Γ.Τσαμασλή: Προτείνει κοινές προεκλογικές εκδηλώσεις των Υποψηφίων.

Νέα ήθη στην προεκλογική αντιπαράθεση: Τέλος στις παραταξιακές συγκεντρώσεις. Κοινές εκδηλώσεις προτείνει στους υποψηφίους Δημάρχους ο Γιώργος Τσαμασλής

Την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα πρότεινε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 96.5, αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων των παρατάξεων στους δήμους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμασλής πρότεινε να πραγματοποιούνται κοινές εκδηλώσεις από όλες τις υποψήφιες παρατάξεις σε κάθε δήμο. «Έτσι και καλύτερα συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν οι δημότες, και λιγότερο ταλαιπωρούνται και η αντιπαράθεση μετατρέπεται από ανούσιος μονόλογος σε γόνιμος διάλογος», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.
            «Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε έχουν επιβαρύνει αρκετά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να τους κουράζουμε με σωρεία προεκλογικών εκδηλώσεων και να τους ζητάμε να μεταφερθούν κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος για να ακούσουν το πρόγραμμά μας. Αντιθέτως, μπορούμε οι υποψήφιοι δήμαρχοι να έρθουμε σε συνεννόηση και να ορίσουμε από κοινού προεκλογικές εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας ο καθένας τις προτάσεις του, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να διαμορφώσουν συγκριτική άποψη για κάθε συνδυασμό, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε όλοι χρόνο και χρήμα», τόνισε ο κ. Τσαμασλής και ανακοίνωσε ότι σχετική επιστολή πρόκειται να αποσταλεί άμεσα στους άλλους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Θερμαϊκού.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI