Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ.Θερμαικού:Συνεργασία με την Ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Νέες συνεργασίες συνάπτει ο Δήμος Θερμαϊκού με φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 
Η  πλέον πρόσφατη αφορά στη δωρεάν διανομή στους δικαιούχους,  φρέσκων αλιευμάτων, μέσω της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας.

Προηγήθηκαν συναντήσεις του Δημάρχου, Γιάννη Μαυρομάτη, με τον διευθυντή της Ιχθυόσκαλας, Δημήτρη Αργυριάδη, επισκέψεις και συνεννοήσεις του αντιδημάρχου Παιδείας –Αλληλεγγύης και Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρου Τζέκου, με εμπόρους - καταστηματάρχες εντός της Ιχθυόσκαλας, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν , όποτε έχουν τη σχετική δυνατότητα ποσότητες αλιευμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου.

Ήδη, την προηγούμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά  σειρά διανομή φρέσκων ψαριών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Δημοτική ενότητα Θερμαϊκού (Περαία,Ν. Επιβάτες, ΑγίαΤριάδα) και τηΔημοτική Ενότητα Επανομής, χάρις στην αφιλοκερδή προσφορά σαράντα (40) κιβωτίων φρέσκιας σαρδέλας, από την επιχείρηση με την επωνυμία «Θάλαττα».


«Αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες και δημιουργούμε  νέες, για να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους δημότες μας που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα. Οφείλω όμως να σημειώσω και τη συγκινητική ανταπόκριση όλων των οργανισμών, φορέων, επιχειρήσεων και επαγγελματιών στους οποίους έχουμε μέχρι σήμερα απευθυνθεί. Στο Δήμο Θερμαϊκού, δίνουμε ουσιαστικό νόημα στην κοινωνική αλληλεγγύη, την κάνουμε καθημερινά πράξη. Τους ευχαριστώ όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Μαυρομάτης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI