Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευχαριστήρια επιστολή του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου στον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη, έστειλε η διεύθυνση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Στη συγκινητική επιστολή του ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, Αγαθόνικος Δρεπανίδης, επισημαίνει την ουσιαστική συμβολή του Δημάρχου Θερμαϊκού στην ομαλή λειτουργία του Παιδικού Χωριού.
«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά σας σε είδη διατροφής, χαρτικά και απορρυπαντικά για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι», επισημαίνει ο κ. Δρεπανίδης στην επιστολή του.


Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, «αποτελεί κοινωνική μας υποχρέωση, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και από τη θέση ευθύνης του καθενός, να συνδράμουμε, ώστε τόσο σημαντικές κοινωνικές δομές να έχουν αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη για να επιτύχουν το σκοπό τους. Η προσφορά, η αλληλεγγύη και η ηθική και υλική υποστήριξη είναι η ελάχιστη βοήθεια που μπορούμε να παρέχουμε σε ανθρώπους και δομές αφιερωμένες στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ειδικά στα παιδιά που την έχουν ανάγκη».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI