Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Καθαρό το οδικό δίκτυο στον Δ.Θερμαικού.

Ομαλά διεξάγεται από νωρίς το πρωί η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Θερμαϊκού, χάρις στην έγκαιρη κινητοποίηση των δημοτικών συνεργείων.

Η χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην προσπελασιμότητα των δρόμων σε αρκετά σημεία, ωστόσο ο Δήμος που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα από τις παραμονές των Χριστουγέννων, κινήθηκε γρήγορα και τ’ αντιμετώπισε με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Από τις έξι το πρωί, γκρέϊντερ, φορτωτές, JCB του δημοτικού στόλου μηχανημάτων, καθώς και μισθωμένα βυτιοφόρα επενέβησαν για ν’απομακρύνουν τις ποσότητες του χιονιού στο δρόμο που συνδέει τη Μηχανιώνα με το Πλαγιάρι, το δρόμο από την Περαία προς το ραντάρ του αεροδρομίου «Μακεδονία», αλλά και στο σύνολο των οδικών δικτύων της Επανομής και του Μεσημερίου. Σε όλα τα σημεία και ειδικά σε όσα υπήρχε πάγος κι ήταν άκρως επικίνδυνα,έγιναν παράλληλα ρίψεις θαλασσινού νερού. Στις εννέα το πρωί η κυκλοφορία είχε αποκατασταθεί παντού.

Επιπλέον, δημοτικοί υπάλληλοι, ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις ηλικιωμένων δημοτών για τον καθαρισμό από το χιόνι των χώρων γύρω από τις κατοικίες τους. Παρόλο δε που προβλέπεται ύφεση των χιονοπτώσεων από τις επόμενες ώρες, τα συνεργεία του Δήμου εφοδίασαν εκ νέου, με ποσότητες αλατιού, σχολικά κτίρια, ΚΑΠΗ, εκκλησίες και δημοτικές υπηρεσίες.

«Καταφέραμε ν’αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία και η χιονόπτωση, δίνοντας πολύ σύντομα τη δυνατότητα στους κατοίκους να κινηθούν άνετα και με ασφάλεια σε όλη την έκταση του Δήμου. Η καλή μας προετοιμασία και ο γρήγορος συντονισμός των ενεργειών μας συνέβαλλαν καθοριστικά σε αυτό το αποτέλεσμα. Παραμένουμε σε επιφυλακή και τα επόμενα εικοσιτετράωρα για να δράσουμε το ίδιο αποτελεσματικά στα φαινόμενα παγετού που κατά την ΕΜΥ είναι πιθανά στο εξής»,δήλωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης.



Στο μεταξύ, οι θερμαινόμενες αίθουσες σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου, έχουν ανοίξει από το πρωί για όλους τους πολίτες, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτές και τις επόμενες μέρες συνεχώς από τις 8.30 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI