Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι μέσα στην ''κρίση'', οργανώνουν ομιλίες εθνικού-πατριωτικού περιεχομένου με θέματα της ιστορίας όπως : η δολοφονία του Καποδίστρια, η φυλάκιση του Κολοκοτρώνη, οι εθνικές εκλογές πριν από τη Μικρασιατική καταστροφή κλπ. Η ελληνική ιστορία είναι μακρόχρονη και περιπετειώδης, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλη θεματολογία. Βεβαίως κάτι τέτοιο είναι και θεμιτό και αναγκαίο, διότι «όποιος ξεχνά την ιστορία του... τον τρώει το φίδι  ». Πρέπει όμως, με το ένα μάτι να βλέπουμε και να διδασκόμαστε από το παρελθόν και με το άλλο να παρακολουθούμε το παρόν.
Παρότι οι Έλληνες στη Νεώτερη Ιστορία, επηρεασμένοι από την κομματική τους ταυτότητα, έπραξαν αδιαμφισβήτητα σοβαρά λάθη, όπως στις περιπτώσεις πχ του Καποδίστρια και του Κολοκοτρώνη, σήμερα επαναλαμβάνουμε τον κακό μας εαυτό, χειραγωγούμενοι από τα κόμματα, χωρίς να μπορούμε να διακρίνουμε τα σοβαρά εθνικά  θέματα κατά την εξέλιξή τους.
Πολλοί Μακεδόνες αντιλαμβάνονται το θέμα των ΣΚΟΥΡΙΩΝ, είτε ως κομματικό είτε ως τοπικό και όχι ως μείζον ΕΘΝΙΚΟ, που αφορά όλη τη Κεντρική Μακεδονία, με αποτέλεσμα να το παρακολουθούν με απάθεια εξ αποστάσεως.
Πράγματι, όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, άλλα με την έννοια της συμφωνίας και άλλα της αντίθεσης, τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα, κομματικοποιώντας ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, προς άγραν ψήφων και όχι μόνο, επηρεάζοντας άμεσα τον Ελληνικό λαό και αποπροσανατολίζοντάς τον.
Εάν ο σημερινός Μακεδόνας δεν επιδιώξει να ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ ώστε να αντιληφθεί την παγίδα που στήθηκε, τον τρόπο που στήθηκε και τις καταστροφικές μή αναστρέψιμες συνέπειες που ήδη άρχισαν να επιφέρουν οι εργασίες προετοιμασίας για την εξόρυξη του χρυσού και των λοιπών σπάνιων ορυκτών, μετά από 30 χρόνια, όσοι Έλληνες ζουν - σε μια άλλη Ελλάδα, συνεχώς συρρικνούμενη εθνικά, και ποιος ξέρει με ποιο όνομα και με ποιους πόρους επιβίωσης - θα αναφέρουν ως εθνικό θέμα και την ολοκληρωτική καταστροφή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Επειδή λοιπόν το θέμα της μεταλλείας χρυσού είναι μείζον εθνικό, βεβαίως πολιτικό, επ' ουδενί όμως κομματικό, ας ανατρέψουμε το μαύρο μέλλον και ας παραδώσουμε την Μακεδονία ''που δανειστήκαμε από τα παιδιά μας'', όπως την παραλάβαμε, με κάτι πολύ απλό:
ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!!


Την Δευτέρα 25 Ιαν 2016 στις 19:30 στο θέατρο Χηλής, Καλαμαριά,  όπου η Κίνηση Πολιτών “ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ” SOS KΕΝΤΡΙΚΗ MΑΚΕΔΟΝΙΑ
οργανώνουν ενημερωτική παρουσίαση του θέματος:
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI