Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

«Μην σταματάτε να κάνετε όνειρα. Και επειδή τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή,μην σταματάμε ν΄αγωνίζεστε για να τα πραγματοποιήσετε», ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έδωσε ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, στους μαθητές του Δήμου Θερμαϊκού που βραβεύτηκαν για τις σχολικές τους επιδόσεις, σε ειδική τελετή που οργάνωσε για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος, το περασμένο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.

Κατά τη διάρκεια της δόθηκαν έπαινοι και βιβλία σε 75 μαθητές των Γυμνασίων , ΓΕΛ και ΕΠΑΛτου Δήμου που πρώτευσαν στις τάξεις τους, καθώς και σε αριστούχους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2015.Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης σε τρεις νέους αθλητές του Δήμου Θερμαϊκού που κατέκτησαν μετάλλια σε παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα την προηγούμενη χρονιά, την Αντωνία Σακελλαρίδου που κατέλαβε την τρίτη θέση στο συγχρονισμένο τραμπολίνο στο 24ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Τραμπολίνο στη Δανία, τον Γιώργο Μαυρίδη για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO στο KickBoxing τον Ιούνιο του 2015 και τον αδελφό του Δημήτρη Μαυρίδη για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KickBoxingτον Νοέμβριο 2015.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο υφυπουργός Εξωτερικών. Δημήτρης Μάρδας , ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, απένειμε τιμητική διάκριση στον «Ολύμπιο των Ολυμπιονικών» , όπως προσφώνησε τον Πύρρο Δήμα, «για να θυμάστε» όπως του είπε, ότι «στο Δήμο μας τα τείχη έχουν πέσει και οι πόρτες του είναι ανοιχτές για εσάς».

Απευθυνόμενος ο κ. Δήμας στα παιδιά, αναφέρθηκε στο δικό του παράδειγμα, λέγοντας ότι στη Β Ήπειρο όπου μεγάλωσε, οι συνθήκες δεν ήταν καλές αλλά ο ίδιος δεν σταμάτησε να δίνει τους δικούς του αγώνες για να πραγματώσει το όνειρο του να γίνει αθλητής και να διακριθεί.


Ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, στην ομιλία του τόνισε ότι «καμιά κρίση ακόμη και οικονομική δεν κρατά για πάντα» και κάλεσε τους νέους να μην επιτρέψουν να τους επηρεάσει η εποχή. «Μη νιώσετε ούτε στιγμή ό,τι ο αγώνας μπορεί να μην έχει αντίκρισμα στη ζωή σας. Η επένδυση στη γνώση είναι παντοτινή και είναι βέβαιο πως θα ανταμείψει τους κόπους σας πολλαπλά.Μην παρεκκλίνετε και μη συμβιβαστείτε με κάτι μικρότερο από αυτό που έχετε σχεδιάσει.Συνεχίστε να στοχεύετε ψηλά».

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης τιμήθηκαν 23καθηγητές γιατην πολύτιμη εθελοντική προσφορά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θερμαϊκού, οι ιερείς του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα που διαθέτουν τους χώρους για την πραγματοποίηση των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και η υπεύθυνη διοργάνωσης των προγραμμάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου , Αλεξάνδρα Καλαμβοκίδου που επίσης προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, οι βουλευτές , Σ. Αναστασιάδης της Ν.Δ., Γ. Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ, Κ. Μάρκου από το «Ποτάμι», Αρ. Φωκάς της «Ένωσης Κεντρώων» και περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας.

1 σχόλια:

Δεν πιστεύω να έγινε κάτι αντίστοιχα με αυτό όταν πριν χρόνια είχα έρθει σε γυμνάσιο στην Περαία!!!
Με λυπεί ότι τελικά έχουμε επιλεκτική στάση και άρνηση για την αναπηρία!!!γενικά χαρακτηρίζω ότι είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΜΟΝΟ εάν είχαν ένα μέλος της οικογένειας με αναπηρία θα άλλαζαν στάση.. ντροπή τους ..

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI