Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η Spotmechanic δίπλα στους Θεσσαλονικείς!

Οι μηχανικοί της Spotmechanic πλέον θα βρίσκονται και στη Θεσσαλονίκη
Αύξηση κατά 13% των επιλογών σε μεταχειρισμένα αυτοκίνηταΈχοντας διενεργήσει μέχρι σήμερα πάνω από 2.500 τεχνικούς ελέγχους εντός Αττικής, η Spotmechanic αποτελεί πλέον τον αξιόπιστο ενδιάμεσο «σταθμό» στην αγορά ενός μεταχειρισμένου! Η μέχρι τώρα πορεία της υπηρεσίας σε συνδυασμό με το συνεχόμενο ενδιαφέρον των πολιτών για άμεσες και αμερόληπτες διαδικασίες, οδηγεί στην επέκταση της εταιρείας και στη συμπρωτεύουσα!

Πως λειτουργεί:

1. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, αφού έχει εντοπίσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της αρεσκείας του, κλείνει ραντεβού online ή τηλεφωνικά για επιτόπιο και λεπτομερή έλεγχο στο μέρος όπου βρίσκεται το αυτοκίνητο.

2. Ο μηχανικός της Spotmechanic, μόνος του ή με τη συνοδεία του ενδιαφερόμενου, σπεύδει στο μέρος που βρίσκεται το όχημα και διενεργεί έλεγχο 180+ σημείων. Ο έλεγχος είναι ενδελεχής και διαρκεί 1 ώρα.

3. Μετά τον έλεγχο, ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει στο email του την 10-σέλιδη τεχνική αναφορά και φωτογραφίες του οχήματος!. Η αναφορά περιγράφει γραπτώς την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Γιατί είναι σημαντική η παρουσία της Spotmechanic στη Θεσσαλονίκη;

Η παρουσία της Spotmechanic στη συμπρωτεύουσα, δίνει τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να ελέγξουν το μεταχειρισμένο όχημα που τους ενδιαφέρει, άμεσα και εύκολα, χωρίς το άγχος και την αβεβαιότητα που απαιτεί μια τέτοια διαδικασία.

Ταυτόχρονα ένας κάτοικος της Θεσσαλονίκης έχει περισσότερες πιθανότητες να πουλήσει το αυτοκίνητό του! Μέσω της υπηρεσίας μας δίδεται η δυνατότητα στους κατοίκους άλλων περιοχών της Ελλάδας να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη!

Συνολικά, όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα, η Αθήνα μαζί με τη Θεσσαλονίκη συμπληρώνουν το 53% των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της χώρας. Επομένως, με την παρουσία της Spotmechanic στη Θεσσαλονίκη, οι επιλογές των αυτοκινήτων ενός ενδιαφερόμενου, πολλαπλασιάζονται σημαντικά!



Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο: Έλεγχος μεταχειρισμένου στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να είσαι εκεί!



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI