Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ !!! του Όθωνα Ιακωβίδη

Οι Τούρκοι, έχοντας απέναντί τους μία (με διαπιστευτήρια) παραδομένη “Κυβέρνηση” (και “Βουλή”) που ο πρωθυπουργός της έχει δηλώσει “Δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα”, ωθούν (δείχνοντάς τους ότι θα μπουκώσουν την Ευρώπη με “εν δυνάμει τζιχαντιστές”) τα αφεντικά του πολιτικού αυτού συστήματος (ΝΑΤΟ και ΕΕ) να επιβάλλουν στην άμοιρη, ανήμπορη και ρεζιλεμένη διεθνώς Ελλάδα της κομματοκρατίας και της καρπαζιάς, αυτό που δεν θα τολμούσαν να διεκδικήσουν ούτε με πόλεμο. Το μισό Αιγαίο !!! Δηλαδή Εθνικό χώρο και Εθνικό πλούτο (πετρέλαια) !!

Με άλλα λόγια: Το “Προσφυγικό/Μεταναστευτικό”, άλλαξε χαρακτηριστικά. Από θέμα κυρίως ανθρωπιστικό, μετατράπηκε, ήδη, σε πολεμική επίθεση της Τουρκίας, με στόχο το μισό Αιγαίο, με όπλο τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχει συσσωρεύσει στο έδαφός της κατά εκατομμύρια, απειλώντας τις Χώρες της Ευρώπης με ότι αυτές φοβούνται, αν δεν επιβάλλουν στην Ελλάδα να δώσει στην Τουρκία, αυτό που ζητά: το κοκκίνισμα των (κατ' αυτούς) γκρίζων ζωνών που είναι γαλάζιες.....

Οι δοσίλογοι της κυβέρνησης κι οι μαριονέτες της Βουλής, τα έχουν χάσει και το μόνο που κάνουν, είναι να εκλιπαρούν από τα αφεντικά τους να τους λυπηθούν και να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος φταίει περισσότερο , εν όψει της Εθνικής καταστροφής που χτυπά άγρια την πόρτα της καθημαγμένης (από την κομματοκρατία) Ελλάδας.

Μ' έναν πρωθυπουργό που οι ομόλογοί του της ΕΕ τον έχουν χεσμένο (ούτε σε συνόδους που αφορούν την Ελλάδα (!!!) δεν τον καλούν να συμμετάσχει) και με μία αντιπολίτευση του “Δώσ' τα όλα”, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ, ΟΔΕΎΕΙ ΟΛΟΤΑΧΏΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΧΏΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΎ ΑΙΓΑΊΟΥ !!!!

Οι αγρότες απειλούν να στήσουν κρεμάλες για όποιους βουλευτές ψηφίσουν τα νέα μέτρα που απαιτούν τα έξωθεν αφεντικά του πολιτικού συστήματος, για τη φορολόγηση και την ασφάλισή τους.

Το μισό Αιγαίο δεν τους νοιάζει ;;;

Και, βέβαια, το ερώτημα δεν απευθύνεται μόνο στους αγρότες, αλλά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI