Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ευγενική προσφορά της ΕΘΟΠΑΚ προς το Δήμο.

Στην τοποθέτηση δύο κυτίων πρώτων βοηθειών με όλα τα απαραίτητα (γάζες, αντισηπτικά, κτλ), στο Δημαρχείο στην Περαία και στο ΚΕΠ στους Νέους Επιβάτες, προχώρησε σήμερα η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών του Δήμου Θερμαϊκού (ΕΘΟΠΑΚ).

Πρόκειται για μια ευγενική προσφορά της ΕΘΟΠΑΚ προς το Δήμο, που όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της, Νέστωρ Κομίνιας, αποτελεί εκτός των άλλων, μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης της σταθερής στήριξης που παρέχει η Δημοτική Διοίκηση στην Ομάδα και τις δράσεις της.

«Ο Δήμος είναι πάντα δίπλα μας και θελήσαμε πέρα από την επιλογή μας να συνδράμουμε όπου κληθούμε ως εθελοντές, να δώσουμε και ένα διαφορετικό δείγμα γραφής. Τοποθετήσαμε τα κυτία πρώτων βοηθειών σε πολυσύχναστα δημοτικά κτίρια, ώστε εφόσον παραστεί οποιαδήποτε ανάγκη, ένα έκτακτο περιστατικό, να μπορούν να προστρέξουν ανά πάσα στιγμή σ΄ αυτά οι πολίτες», σημείωσε ο κ. Κομίνιας.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΘΟΠΑΚ που βρέθηκαν στο Δημαρχείο, υπογράμμισε την ουσιαστική συμβολή του εθελοντισμού στην ομαλή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας. «Οι 50 και πλέον εθελοντές της ΕΘΟΠΑΚ έχουν συμβάλλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια σε δύσκολες καταστάσεις για το Δήμο, αλλά κι όπου χρειάστηκε η βοήθεια τους. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Ενεργοί πολίτες, στους οποίους ο Δήμος υπολογίζει και θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο τους».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI