Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ)

Με μεγάλη επιτυχία και απόλυτα ομαλά εξελίσσεται από το πρωί η διανομή ειδών  βασικής διατροφής  στους  δικαιούχους του Δήμου Θερμαϊκού  μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής για Απόρους» από  το αντίστοιχο Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).

Πρόκειται για την πρώτη διανομή  από το  συγκεκριμένο Πρόγραμμα στο οποίο  ο Δήμος  Θερμαϊκού  συμμετέχει.

Σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα  διανέμονται περισσότεροι από  20 τόνοι τροφίμων  στους συνολικά 1.250 δικαιούχους  του Προγράμματος. 
Ο καθένας  ανάλογα  με τα μέλη της οικογένειας  του παραλαμβάνει σακούλες που περιέχουν φασόλια, φακές, μακαρόνια, ζάχαρη, ρύζι, πορτοκάλια, ακτινίδια και κοτόπουλο.


«Κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν  για να στηρίξουμε   τους συνδημότες μας  που έχουν ανάγκη. 
Και μας  ικανοποιεί ιδιαίτερα το  γεγονός ότι οι προσπάθειες μας  είναι αποτελεσματικές και  βρίσκουν ανταπόκριση. 
Από νωρίς το πρωί  εκατοντάδες δικαιούχοι  συγκεντρώθηκαν στο χώρο διανομής (κτίριο ΔΙΑΣ/ Ν. Μηχανιώνα) και όλοι   τους εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI