Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κοινωνικό Παντοπωλείο δήμου Θερμαικού.

Περισσότερο από ένα τόνο είδη βασικής διατροφής διανεμήθηκαν εκ νέου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θερμαϊκού, σε κατοίκους στη Νέα Μηχανιώνα και την Επανομή, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι δικαιούχοι (80 στη Νέα Μηχανιώνα και 30 στην Επανομή), παρέλαβαν σακούλες με τρόφιμα που περιείχαν λάδι, ζυμαρικά, φακές και φασόλια, ρύζι, γάλα, χυμούς και δημητριακά. Να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα που διατέθηκαν προέρχονταν κυρίως από χορηγίες επιχειρήσεων, αλλά και από προσφορές δημοτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

«Η φροντίδα μας για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση είναι έμπρακτη, αλλά και συνεχής. Οι προηγούμενες διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου ήταν παραμονές των γιορτών τον Δεκέμβριο του 2015, καθώς και προς τα τέλη του Ιανουαρίου 2016, όταν είχαν τότε διατεθεί έξι τόνοι ρυζιού. Οι ωφελούμενοι αγγίζουν τους 1.056 κατοίκους και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα ότι μπορούμε να στηρίζουμε τόσους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για άλλη μια φορά, θέλω να ευχαριστήσω του συνδημότες μας και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν σταθερά με τις προσφορές τους τις προσπάθειες του Δήμου. Εμείς συνεχίζουμε αξιοποιώντας όλα τα μέσα και τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, θα γίνει η πρώτη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ). Είναι το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη στήριξη πολιτών με πολύ χαμηλά εισοδήματα, στο οποίο μετέχει ο Δήμος Θερμαϊκού, όπως και άλλοι ΟΤΑ της χώρας. Η διάθεση των προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις εννέα το πρωί έως τις έξι το απόγευμα στο κτίριο «ΔΙΑΣ»,στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας (Ναυάρχου Βότση).


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI