Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Διεξήχθη το Σάββατο 8 Μαρτίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας.
Ηταν ένας φιλικός αγώνας λίγο πριν την προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Μαρτίου στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ της Περαίας.  Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προγράμματα τους και να βαθμολογηθούν από τους κριτές μας.

 Συμμετείχαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι:  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΙΑΣ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.
ΚΡΙΤΕΣ του αγώνα ήταν η ΣΙΣΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΑΔΕΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ.

To Δ. Σ. του Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού, ευχαριστεί και μέσω του (υπο)γράφοντος,  τον ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟ για την παραχώρηση του 2ου ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  του αγώνα,  τον ΠΕΡΣΕΑ-ΒΟΛΛΕΥ και ΑΟΔΘ για την παραχώρηση του γηπέδου, την ΕΘΟΠΑΚ  για την παρουσία της  καθ΄όλη την διάρκεια του Τουρνουά,  καθώς και  τους αθλητές και αθλήτριες όλων των Αθλητικών Συλλόγων και τους γονείς των παιδιών.

Ζήστε  την ατμόσφαιρα του επιτυχημένου Τουρνουά, βλέποντας το σχετικό μας βίντεο πατώντας  ΕΔΩ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI