Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Βαριές κουβέντες Ιωαννίδη - Τζιτζικώστα για τα λεφτά της προεκλογικής εκστρατείας

Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι δύο μήνες πριν από τις εκλογές, για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το χορό άνοιξε σήμερα ο Γ. Ιωαννίδης, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε άφησε αιχμές για τον νυν περιφερειάρχη και την παράταξή του ζητώντας «να μην δίνουν την εντύπωση ότι η προεκλογική εκστρατεία γίνεται με λεφτά της Περιφέρειας».

«Επειδή μπερδεύεται ο Περιφερειάρχης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, ο υποψήφιος πρέπει να κάνει οτιδήποτε κάνει από το προεκλογικό κέντρο» πρόσθεσε με νόημα.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Απ. Τζιτιζικώστα: «Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι σκόπιμα επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική, που έρχεται από το παρελθόν και θυμίζει τις παλαιοκομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του '80" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
«Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και εντιμότητας...Εάν ο οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή απόδειξη για το αντίθετο, τον προκαλούμε να την παρουσιάσει, αλλιώς τα όσα διαλαλεί δεξιά και αριστερά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συκοφαντίες» απάντησε η πλευρά Τζιτζικώστα.πηγή 


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI