Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟY ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 5-9/03/2014

Επιτυχής η συμμετοχή του Δήμου Θερμαϊκού μέσω της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης  (ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ) στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο (5-9/3/2014)
Για πρώτη φορά ο Δήμος Θερμαϊκού μέσω της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης (ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ) συμμετείχε σε μία έκθεση παγκόσμιας εμβέλειας εκτός συνόρων, στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Μέσα από το stand της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία μαζί της έγινε γνωστός ο τόπος μας σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και tour operators από όλο τον κόσμο. Με φυσική παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ κου Γωνιωτάκη Βασίλη
και ένα εξαιρετικά προσεγμένο διαφημιστικό έντυπο σε δυο γλώσσες (αγγλικά – ρώσικα) το οποίο αναδεικνύει σε θεματικές και διαμερισματικές ενότητες την ομορφιά και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας συμμετείχαμε καθόλη την διάρκεια της έκθεσης.

Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με tour operators από Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ουκρανία, Ιταλία, Αλβανία, Γερμανία κτλ αλλά και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) κο Θωμόπουλο, την υπεύθυνη marketing της ΕΞΘ κα Τσατσούρη, την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης κα Κεσόγλου, διαπραγματεύτηκε η δυνατότητα ένταξης της περιοχής μας στα τουριστικά προγράμματα ιδιαίτερα των γειτονικών Βαλκανικών χωρών αλλά και ευρύτερα των Ευρωπαϊκών χωρών. Μέσα από την στόχευση της Περιφέρειας να προβληθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης και η ανατολική ακτή του Θερμαϊκού ως city break  προορισμός για Ευρωπαίους τουρίστες και επομένως η ανάδειξη του Δήμου μας καθώς και η διεκδίκηση μεριδίου της συγκεκριμένης αγοράς έγινε προβολή ψηφιακού διαφημιστικού, για τον τόπο μας, υλικού (παραλίες, περιοχές Natura, παλαιοί ναοί, αξιοθέατα, οινοτουρισμού και γαστρονομίας) σε tour operators οι οποίοι εξέφρασαν το έκδηλο ενδιαφέρον τους για μια περιοχή που δεν γνώριζαν εως τώρα.

Μέσα από το έντυπο και το ψηφιακό υλικό τονίστηκαν τα πλεονεκτήματα της κοντινής απόστασης από την πόλη της Θεσσαλονίκης και το αεροδρόμιο, οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας σε συνδυασμό με τον οινοτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό, φυσιολατρία και γαστρονομικό τουρισμό. Επιπλέον μέσα στο έντυπο που διανεμήθηκε προβλήθηκαν (χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους επιχειρηματίες) όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες του δήμου, τα καταλύματα και οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.

Τηρώντας τις δεσμεύσεις της ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ προς τους επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου Θερμαϊκού (Ξενία 13/2/2013) συνεχίζουμε την προβολή του τόπου μας αλλά και των επιχειρήσεών του και μέσα από την επόμενη συμμετοχή μας στην Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ στην ΜΟΣΧΑ (19-22/3/2014) σε συνεργασία και με την αρωγή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.





Ο Διευθύνων Σύμβουλος



Βασίλειος Γωνιωτάκης
Η Πρόεδρος



Ευαγγελία Φαρίνη - Βρεττάκου

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI