Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η διαδικτυακή αντιγραφή τιμωρείται πλέον και στην Ελλάδα...

​Απόφαση σταθμό για τα ελληνικά διαδικτυακά δεδομένα έλαβε η Ελληνική Δικαιοσύνη σε υπόθεση, αντιγραφής πρωτότυπου περιεχόμενου από ιστοσελίδα.
Συγκεκριμένα την απόφαση έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών μετά από αγωγή που κατέθεσε η ιστοσελίδα maga.gr κατά της ιστοσελίδας newsbeast.gr.

Το newsbeast.gr αντέγραψε συνέντευξη που φιλοξενούσε το maga.gr (του φωτογράφου Oliviero Toscani) χωρίς να περιλαμβάνει στο κείμενο ενεργό link για την ιστοσελίδα και χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημιουργού της συνέντευξης.

Το δικαστήριο αποφάσισε την καταβολή χρηματική ικανοποίησης ύψους 5.000 ευρώ στο δημιουργό της συνέντευξης και την ανάρτηση της σχετικής απόφασης στην ιστοσελίδα newsbeast.gr στην ενότητα προτεινόμενα.

Η υπόθεση, την ποία χειρίστηκε ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης είναι πρωτόδικη, αποτελεί ωστόσο δεδικασμένο και δημιουργεί νέα δεδομένα στη μάστιγα των αντιγραφών που πλήττει το διαδίκτυο εδώ και χρόνια.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI