Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου "Συμπολιτείας Θερμαϊκού" 14-3-2014

Σε συνεχή ανοδική πορεία η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού
Συνεχή ανοδική πορεία, σημειώνει η νέα δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία ΘερμαΪκού», με υποψήφιο δήμαρχο τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Σπύρο Κουζινόπουλο. Στις λίγες μόλις μέρες που μεσολάβησαν από τη δημιουργία της παράταξης και την εκλογή του επικεφαλής της, η «Συμπολιτεία» τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της περιοχής, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στους δημότες, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα που διατυπώθηκαν κατά τη συνεδρίαση της 25μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής της παράταξης, το βράδυ της Πέμπτης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, στελεχώθηκαν οι επιτροπές προγράμματος, σχεδιασμού, ψηφοδελτίου, οικονομικών, επικοινωνίας, γραμματειακής υποστήριξης, καθώς και η συντονιστική γραμματεία που θα σηκώσουν όλο το βάρος του εκλογικού αγώνα.

Όπως με έμφαση υπογραμμίστηκε τόσο από τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Κουζινόπουλο, όσο και από τα περισσότερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», παρά την καθυστερημένη της εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα για να τερματίσει νικηφόρα και να αποτελέσει την αυριανή διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού. Εγγύηση γιαυτό, αποτελούν τα άφθαρτα πρόσωπα, οι γυναίκες και οι άνδρες από όλα τα οκτώ  δημοτικά διαμερίσματα που μετέχουν στην παράταξη. Επίσης, η αγανάκτηση του κόσμου για τα συσσωρευμένα άλυτα προβλήματα της περιοχής και η διάθεση των ψηφοφόρων να βάλουν στην άκρη φθαρμένα πρόσωπα και πολιτικές, που με τις επιλογές τους και τη σύμπλευσή τους με τις κυβερνητικές επιλογές, οδήγησαν το δήμο στη σημερινή κατάντια. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI