Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εμπιστευτήκατε με τον τρόπο σας σε αυτήν την δύσκολη και κρίσιμη περιφερειακή εκλογική αναμέτρηση για την Κεντρική Μακεδονία.
Η τιμή είναι μεγάλη, μα παράλληλα πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις μου απέναντι σε εσάς. Η ηθική ικανοποίηση της στιγμής μια απλή επιβεβαίωση, πως οι συμπολίτες μου με σέβονται και με πιστεύουν!
Έδωσα έναν ηθικό, έντιμο μα πάνω από όλα αξιοπρεπή αγώνα για τα συμφέροντα των πολιτών της Θεσσαλονίκης και της υπαίθρου.
Είμαι περήφανος που στάθηκα στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη γιατί όλα αυτά τα χρόνια καταθέτει μια Ευρωπαϊκή ρεαλιστική πλατφόρμα, για την ουσιαστική αλλαγή πολιτικής που χρειάζεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο τόπος , ενώ παράλληλα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ήθους, γνώσης και επιμονής.
Νιώθω χαρούμενος για τους ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα όλη αυτή την περίοδο, μα περισσότερο θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου για το πολιτικό ήθος που δίδαξαν και την διάθεση τους για ανατροπή στις λογικές που κυριάρχησαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό τον τόπο, και μας κράτησαν σε χαμηλές πτήσεις.
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΥΜΕΤΕΧΩ ΤΟΥ Μ.ΜΠΟΛ.
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΥΜΕΤΕΧΩ ΤΟΥ Μ.ΜΠΟΛ.
Με Βαθιά επίγνωση της ευθύνης που μου αναλογεί, έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα , αισθάνομαι υποχρεωμένος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μα και σε ολόκληρη την χώρα.
Η τοπική Αυτοδιοίκηση προϋποθέτει πάθος και φαντασία στην εφαρμογή πολιτικής μα και ευρύτερες διαπαραταξιακές συνεργασίες για το καλό του τόπου, με στόχο την συμμετοχική δημοκρατία και την προσφορά της περιφέρειας στην ανάπτυξη της περιοχής.
Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανένας δημοκράτης, κανένα ηθικό στοιχείο, κανένα έντιμο πολιτικά στέλεχος, κανένας ανιδιοτελής πολίτης που οραματίζεται τον εαυτό του υπηρέτη της Κεντρικής Μακεδονίας και της χώρας.
Για το καλό του τόπου και το συμφέρον του πολίτη, θα είμαστε όλοι μαζί….

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI