Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πρωτοβουλία για την επίλυση του προβλήματος στο οδικό δίκτυο Επανομής – Πλαγιαρίου.

Το πρώτο βήμα της πρωτοβουλίας μας μετά το στάδιο της συλλογής των υπογραφών από τους δημότες ήταν η κατάθεση αιτήματος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, χθες 5/6 συναντηθήκαμε με του υπέυθυνους της Περιφέρειας και τον εκτελεστικό γραμματέα, κ. Νίκο Ιωάννου, με τον οποίο συζητήσαμε το μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή. Καταθέσαμε φάκελο, επισυνάπτοντας τα σχετικά έγγραφα και τις λίστες των υπογραφών, οι οποίες ξεπέρασαν τις 1000. Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά.
Οι αρμόδιοι της περιφέρειας μας ζήτησαν ένα χρονικό περιθώριο μέχρι την Τρίτη 10/6, ώστε να μελετήσουν την υπόθεση και να μας δώσουν υπεύθυνα μια λύση, εξετάζοντας τον φάκελο που τους παραδώσαμε. Παράλληλα, σήμερα 6/6 καταθέσαμε φάκελο με τα παραπάνω στοιχεία στον Πρόεδρο της Κοινότητας, ζητώντας την συζήτηση του προβλήματος στο τοπικό συμβούλιο και την εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαικού, καθώς και την ενημέρωσή μας επί του θέματος εγγράφως σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης, όπως την χειρίστηκε το Δημοτικό συμβούλιο του πρώην Δήμου Επανομής με αποφάσεις, εισηγήσεις , μελέτες.
Τέλος, θα απευθυνθούμε με τον παραπάνω τρόπο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού το οποίο και θα συνεδριάσει την Τρίτη 10/6, με αίτημα τη συζήτηση του θέματος και την εισήγησή - πρόταση της σημερινής διοίκησης για άμεση λύση στο πρόβλημα σε συνδυασμό με την μελέτη μιας ολοκληρωμένης επίλυσης. Εκκρεμούν ακόμη οι αιτήσεις μας στην ΣΑΣΘ (Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσ/νίκης) αναφορικά με τις 8 στάσεις των λεωφορείων που εκτείνονται σε όλο μήκος της επαρχιακής οδού Επανομής - Πλαγιαρίου χωρίς να υπάρχει πεζοδρόμηση, φανάρι και διαγράμμιση για πεζούς. Θα απευθυνθούμε, επίσης και στην Διεύθυνση Τροχαίας Θέρμης, ζητώντας να προβεί εκ νέου σε αυτοψία, προτείνοντας λύσεις....
Αγαπητοί μας συνδημότες... Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε... Και πρέπει να δικαιωθεί.. Γιατί πάνω απ όλα προέχει η προάσπιση του αγαθού της ζωής μας..Και θα το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο. Συνεχίζουμε δυναμικά με συλλογή περισσότερων υπογραφών...
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΓΚΑΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ- ΣΤΟΪΚΟΥ ΟΛΓΑ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI