Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.

www.smart-press.gr

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

''ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ''

(Από την σελίδα  της Ευαγγελίας Φαρίνη στο facebook).

FISH & SEA DAYS: 
Μια υπέροχη ιδέα από δύο υπέροχες κοπέλες ( Ανδρονίκη Ράπτη ,Πολυξένη Ζαπιέ ) δημοτικοί υπάλληλοι που με την συνεργασία φορέων του Δήμου έγινε προσπάθεια να υλοποιηθεί . ( ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ,ΔΗΠΠΑΚΥΘ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΩΝ Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΕΘΟΠΑΚ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν ΕΠΙΒΑΤΩΝ, ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ).
Ο σκοπός κοινός : Να προβάλλουμε τον υπέροχο τόπο μας ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες για τις καθαρές ,βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, τη γαστρονομία μας που έχει σαν βάση την Μεσογειακή διατροφή , τον πολιτισμό μας, τον θαλάσσιο αθλητισμό και την σημαντική συμμετοχή του εθελοντισμού ως αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας. 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ενσωματώθηκαν δράσεις από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς ενώ παράλληλα θα λειτουργούσε και εκθεσιακό τμήμα με ανάλογη θεματολογία σε χώρους που θα ένωνε τις δράσεις ( παραλία Ν Επιβατών)
Οι αντιξοότητες πολλές ,το μεράκι όμως περίσσευε από τους συντελεστές ώστε να αποτελέσουν εμπόδιο. Απόψε αν και ιδιαίτερα χαρούμενη από την επιτυχία της εκδήλωσης , δεν μπορώ να μην εκθέσω γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που μας λύπησαν, εμένα όμως προσωπικά με ΑΗΔΙΑΣΑΝ! 
Με αηδίασε όχι μόνο η μικρότητα αλλά και η ιδιαίτερη κακοψυχία και η εμπάθεια 
''εθνοσωτήρων'' του δήμου μας και εξηγούμαι χρησιμοποιώντας ονοματεπώνυμα.
Την παρασκευή (έναρξη των εκδηλώσεων) το μεσημέρι επισκέφθηκα τον τόπο όπου θα γινόταν οι εκδηλώσεις ώστε να τοποθετήσω υλικό προβολής στο περίπτερο της ΤΕΘ . Εκεί συνάντησα τον κο Καρυώτη , νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο ο οποίος μου ανέφερε ότι στον εκθεσιακό χώρο,από την άλλη πλευρά, είχαν τοποθετηθεί ''περίπτερα'' που ουδεμία σχέση είχαν με την θεματολογία της εκδήλωσης. Πράγματι διαπίστωσα ότι κάποιοι άνθρωποι έστηναν ένα αντιαισθητικό ''πανηγύρι'' .Διαμαρτυρήθηκα έντονα στην διοργανώτρια της έκθεσης και ζήτησα την άμεση απομάκρυνσή τους την οποία μου εγγυήθηκε ότι θα κάνει άμεσα. Ο κος Καρυώτης ,ελέω κοινού , συνέχισε να δίνει ''ρεσιτάλ'' διαμαρτυρίας(μάλλον ξέχασε ότι οι εκλογές είχαν ήδη τελειώσει) και μου τόνισε παρουσία κοινού ότι ο κος Μαυρομάτης ενημερώθηκε και θα μου κάνει μήνυση! Παρότι. ως ειδήμων εκδηλώσεων, γνώριζε ότι το κομμάτι της τοποθέτησης περιπτέρων στις εκδηλώσεις είναι κομμάτι του ταμείου εσόδων του δήμου, και ως μέλος του ΔΣ της ΤΕΘ όφειλε να γνωρίζει (ήταν παρών στο σχετικό συμβούλιο έγκρισης της διοργάνωσης της εκδήλωσης) ότι η ΤΕΘ ανέλαβε το κομμάτι της διοργάνωσης των δράσεων και ουδεμία οικονομική σχέση θα είχε με το εκθεσιακό....έπαιξε τον ρόλο της μαριονέτας του μέντορα μπάς και κερδίσει καμμιά θέση ...στην αυριανή διοίκηση! Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο δια τηλεφώνου μου κοινοποιήθηκε από την αστυνομία η περιβόητη μήνυση με απαίτηση την ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΗΣ της διοργάνωσης και Η ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ αν δεν ακύρωνα όλες τις εκδηλώσεις!
Μέχρι εκεί φτάσατε ''κύριοι'(' για τους ψηφοφόρους σας), ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ για μένα, για να σταματήσετε μια εκδήλωση! 
Και ερωτώ : Αν αυτή η εκδήλωση( που ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον Μαιο και αναβλήθηκε από προσωπική μας επιλογή για να μην ''χαρακτηρισθεί'' προεκλογική) , γινόταν προεκλογικά, ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΩΝ επειδή τα εδέσματά τους προβλήθηκαν και προσφέρθηκαν στο δημοτικό πάρκο....και χρειαζόταν ειδική άδεια γι αυτό?
ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΟΠΑΚ επειδή έκανε επίδειξη διάσωσης από πνιγμό και επίδειξη Α" Βοηθειών στον αιγιαλό και στην θάλασσα ...και χρειαζόταν ειδική άδεια γι αυτό?
ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ γιατί θα χόρευε στο beach volley ...και χρειαζόταν ειδική άδεια γι αυτό?
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ!

facebook.com/evangelia.farini

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2018