Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο Χρύσανθος Κασλής συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Αχιλλέα Περαίας!

Ο Χρύσανθος Κασλής επιβεβαιώνεται για τρίτη χρονιά ομόφωνα από το Δ.Σ. και αυτή τη φορά του παρέχεται η θέση του αρχι-προπονητή με περισσότερες αρμοδιότητες αλλά και ευθύνες.

 Ένας κύριος στόχος της θέσης αυτής είναι η αθλητική εναρμόνιση όλων των τμημάτων από τα Μπαμπίνι μέχρι και την Ανδρική ομάδα. Ο ίδιος θα αναλάβει την Ανδρική ομάδα και την ομάδα Νέων. Οι Νέοι, με την άριστη προεργασία της περασμένης σαιζόν που είχαν στο παιδικό, θα επιδιώξουν διακρίσεις και θεωρούνται ως μελλοντική πηγή παικτών για την Ανδρική ομάδα.

Σε στενή συνεργασία με τους συναδέλφους προπονητές ο αρχι-προπονητής θα στήσει ένα αθλητικό πρόγραμμα για τις ανάγκες όλων των τμημάτων (άλλο Μπαμπίνι, άλλο Παιδικό κλπ) και θα υποστηρίξει ενεργά την υλοποίηση των ανάλογων στόχων.

Το Παιδικό τμήμα, με αγωνιστικό χαρακτήρα, θεωρείται ως συνδετικός κρίκος της Ακαδημίας προς τα ηλικιακά μεγάλα τμήματα και είναι επίσης πηγή που τροφοδοτείται από τα τμήματα των Προ-παιδικό, Τζούνιορ και αργότερα από τα Προ-Τζούνιορ. Δυο ευαίσθητα τμήματα που θα χρειαστούν μια ισορροπία μεταξύ πειθαρχίας, αθλητικής εξέλιξης και επιβεβαίωσης της αγάπης προς το ποδόσφαιρο.

Τα Μπαμπίνι είναι το μέλλον του Αχιλλέα Περαίας. Το στοίχημα εδώ είναι να νιώθουν τα παιδάκια ευτυχισμένα, να μεγαλώσει η αγάπη τους για την μπάλα και οι γονείς να γνωρίζουν ότι έχουν επιλέξει τον πιο κατάλληλο σύλλογο για τα παιδιά τους.

Εξίσου σημαντικά είναι η Σχολή Τερματοφυλάκων η οποία θα έχει έναν ειδικό προπονητή όπως και η Γυναικεία ομάδα, της οποίας οι μαμάδες-αθλήτριες αποδείχτηκαν όχι μονό δυνατές υποστηρίκτριες αλλά και πολλές φορές οι πιο ένθερμοι οπαδοί του συλλόγου μας. Ελάτε σε ένα ματς του Αχιλλέα Περαίας και θα καταλάβετε.

Ο αρχι–προπονητής μας έχει την απόλυτη στήριξη του Δ.Σ., των Εφόρων, των πιο κατάλληλων προπονητών, των εξωτερικών υποστηρικτών αλλά και των οπαδών του συλλόγου.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και ο Αχιλλέας Περαίας δεν είναι απλά ομάδα, αλλά κάτι πολύ περισσότερο, δηλαδή μια οικογένεια που θα βαδίσει με ομοψυχία και ενότητα στο μέλλον.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI