Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Θραύση του αποχετευτικού αγωγού στην Αγία Τριάδα γέμισε τους δρόμους με λύματα.

Θραύση του αγωγού αποχέτευσης τις πρωινές ώρες ανάγκασε τους κατοίκους της Αγίας Τριάδας να βγούνε και να καθαρίζουν με τις σκούπες τους δρόμους και τις αυλές τους.
Σε επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ.Τάσσο Ζευκόπουλο μου ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις από τους κατοίκους σε κάθε υπεύθυνο.
Εγώ βρέθηκα στο σημείο στις 09:00 όπου ακόμη οι κάτοικοι ήταν στους δρόμους με λάστιχα και καθάριζαν τους δρόμους μπροστά από τα σπίτια τους.
Στο σημείο επάνω στην αρχή του ρέματος ήταν ένα μηχάνημα καθαριστικό (μάλλον της εταιρίας) που κατάβρεχε και καθάριζε τον δρόμο ρίχνοντας αρκετό νερό όπως θα δείτε  στις φώτο και στο βίντεο.

Σε ερώτηση που έκανα σε έναν κύριο που επέβλεπε τον καθαρισμό μου απάντησε ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε σύντομα χωρίς να υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα.




{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI