Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εθελοντές του Δήμου Θερμαϊκού τα 120 μέλη του Συνδέσμου «Αλέξανδρος ο Μέγας»

Τη διάθεσή τους να στηρίξουν τις προσπάθειες της νέας διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής εξέφρασαν προς τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη τα μέλη του Συνδέσμου Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας Δήμου Θερμαϊκού «Αλέξανδρος ο Μέγας».

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλειο Διαμαντίδη επισκέφθηκε τον δήμαρχο και του δήλωσε τη συμμετοχή των 120 μελών στις Ομάδες Εθελοντών, που έχει συστήσει πρόσφατα ο Δήμος. Όπως είπε ο κ. Διαμαντίδης τα μέλη του Συνδέσμου μπορούν να συνδράμουν σε πρωτοβουλίες με ανθρωπιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό περιεχόμενο.
Μετά τη συνάντηση ο Γ. Μαυρομάτης δήλωσε: «Ο στόχος της νέας διοίκησης του δήμου να συσπειρώσει τους πολίτες στην προσπάθεια επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του δήμου αποδίδει. Η διάθεση των μελών του Συνδέσμου «Αλέξανδρος ο Μέγας» είναι συγκινητική και πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλοί μιμητές. Όπως έχουμε ανακοινώσει ο δήμος θα συνδράμει τους εθελοντές, ώστε η προσφορά τους να έχει αποτέλεσμα».    


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI