Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ο Γ.Τσαμασλής στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. παραχώρησε στην ελάσσονα μειοψηφία θέση που δικαιούνταν η παράταξη του .

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που άρχισε το μεσημέρι ώρα 14:15.
Κατά την σημερινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Σπύρος Αδαμίδης καλωσόρισε τους δημοτικούς συμβούλους και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή πορεία στο νέο δημοτικό συμβούλιο.Στη συνέχεια ενημέρωσε το σώμα για τις τοποθετήσεις των Αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων. Αναφερόμενος στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία θα έχει λυθεί οριστικά έως την ερχόμενη Πέμπτη.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Τσαμασλής ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή πορεία στο νέο συμβούλιο και έκανε αναφορά για την θαλάσσια συγκοινωνία τονίζοντας ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι υποδομές ώστε να δένουν τα καραβάκια στην σκάλα των Νέων Επιβατών κατά την διάρκεια του χειμώνα.Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Δήμαρχος αναφέροντας πως έχει έρθει σε επαφή με τον πλοιοκτήτη και συζήτησαν τα προβλήματα.
Κατόπιν τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σ. Κουζινόπουλος ευχόμενος και αυτός καλή πορεία στο συμβούλιο και κάνοντας αναφορά στο πρόβλημα των μεσημεριανών συνεδριάσεων ζητώντας τα συμβούλια να πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.
Τις ευχές για καλή πορεία έκλεισε η Ν.Μώραλη η οποία έκανε αναφορά στο ακατάλληλο του κτιρίου των ΚΕΠ στους Ν.Επιβάτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι λειτουργεί σε όροφο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Στο θέμα απάντησε ο δημ. σύμβουλος καταγόμενος από τους Ν.Επιβάτες Γ. Καριώτης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το κτίριο κατασκευάστηκε επί επταετίας και δεν έχει άδεια ώστε να γίνουν τροποποιήσεις.
Περνώντας στα εκτός ημερησίας θέματα συζητήθηκε το θέμα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας μιάς και η διοίκηση το έφερε προς συζήτηση διότι σε συζητήσεις που έγιναν με το ΤΑΙΠΕΔ δέχτηκε το ταμείο να κάνει διαγωνισμό για εκμίσθωση από ιδιώτη με αποκλειστική χρήση κάμπινγκ..
Η πρόταση του Τσαμασλή ήταν το κάμπινγκ να περιέλθει στην δικαιοδοσία του Δήμου και το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίζει.Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Μαυρομάτης λέγοντας του μα η προηγούμενη διοίκηση άλλα έλεγε παίρνοντας την απάντηση από τον Τσαμασλή πώς δεν χρεώνομαι εγώ τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης.
Στην ψηφοφορία δε που ακολούθησε όλη η αντιπολίτευση ψήφισε κατά της πρότασης της διοίκησης.
Ακολούθησε η συζήτηση του 2ου θέματος της πρότασης που έφερε ο Κουζινόπουλος για έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την αύξηση των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ.
Ακολούθησαν τα κυρίως θέματα με πρώτα αυτά της εκλογής μελών Δ.Σ.των ΔΕΥΑΘ και ΔΗΚΕΘ.
Ο Δήμαρχος πρότεινε για
Πρόεδρος ΔΕΥΑΘ
Αγγελος Σαμακοβλής
Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΘ.
Γιάννης Καλονάς
Μέλη
Ν.Γιάκης Μ.Χάκης Μ.Μπαλασάς. Σ.Φιδέλης.Γ.Τεκίδης
Ι.Βογιατζής (αντιπολίτευση) και η εργαζόμενη Ουζγούρογλου Νικολέτα.
Θετικά υπέρ των παραπάνω ψήφισαν 29 σύμβουλοι και κατά 3 (Κουζινόπουλος-Τσακμάκας-Μώραλη)

Για την ΔΗΚΕΘ ο δήμαρχος πρότεινε
Πρόεδρος ΔΗΚΕΘ
Κική Καζουλίδου
Αντιπρόεδρος 
Νίκος Μπαλάφας
Μέλη
Κολάρας-Μισαλέμης-Δημητριάδου-Ρούσος-Γαργαροπούλου
Παράσχου (αντιπολίτευση) και η εργαζόμενη Φ.Αποστόλου

Για την Α΄σχολική επιτροπή
Πρόεδρος 
Αντώνιος Ζαβέρκος
μέλη Μπίρος-Τζάκης -Καλονάς
Μητροπούλου (Κ.Βογιατζής) Τσακμάκας.
Εδώ να σημειώσουμε ότι ενώ η μείζονα αντιπολίτευση δικαιούνταν δύο θέσεις παραχώρησε την μία στην ελάσσονα μειοψηφία με δήλωση του Γ.Τσαμασλή.
Η συζήτηση συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI