Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Έναρξη Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2014-2015.

Το Γραφείο Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους για την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Ιούνιος 2015.
Την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα προγράμματα άθλησης.
Κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είκοσι έξι διαφορετικά τμήματα άθλησης, εκγύμνασης & ψυχαγωγίας.
Θα πραγματοποιούνται πάνω από διακόσιες ώρες άθλησης την εβδομάδα, από εννέα γυμναστές, σε δώδεκα αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή και Μεσημέρι.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 & 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail με τις προτιμήσεις σας στο athlitismosthermaikou@gmail.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη μας ομάδα
να γυμνάσουμε σώμα και πνεύμα.


Γραφείο Αθλητισμού

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI