Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Το εκλογικό σώμα σε αριθμούς και γραφήματα.

Το παρόν τεύχος απεικόνισης της δύναμης του εκλογικού σώματος συντάχθηκε λόγω των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. 
Περιέχει πίνακες και γραφήματα που δίνουν ανάγλυφα την εικόνα του εκλογικού σώματος κατά εκλογική περιφέρεια, όπως αυτό παρουσιάζεται μετά την Γʹ Αναθεώρηση του 2015. 
Πέρα από την τυπική παρουσίαση κατά κατά εκλογική περιφέρεια και φύλο, γίνονται συγκρίσεις με την δύναμη του εκλογικού σώματος που συμμετείχε στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και του 2012. 
Σε ξεχωριστούς πίνακες εμφανίζονται οι εκλογείς που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές, δηλαδή οι νέοι από 18 έως και 19 ετών και οι πολιτογραφηθέντες από την ΣΤʹ Αναθ. του Έτους 2014 μέχρι και σήμερα. Τέλος παρουσιάζονται πίνακες με την ηλικιακή σύνθεση του εκλογικού σώματος. 
Σε ιδιαίτερους πίνακες εμφανίζεται η κατανομή των ετεροδημοτών ανά Εκλ.Περιφέρεια προέλευσης και ανά Εκλ.Περιφέρεια διαμονής. Επίσης πίνακες με τα εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν σε Εκλ. Περιφέρειες και Νομούς. 
Για όσους οι αριθμοί κουράζουν, υπάρχουν γραφικές απεικονίσεις (γραφήματα), αντίστοιχες στους βασικότερους πίνακες.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI