Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου της ΕΘΟΠΑΚ

Στα πλαίσια του έργου της στον τομέα του εθελοντισμού, η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.) του Δήμου Θερμαϊκού συνέχισε τη δράση της και τους καλοκαιρινούς μήνες με πυροφύλαξη στις συνθήκες υψηλού κινδύνου, ενώ στις 21, 22 και 23 Αυγούστου κάλυψε υγειονομικά τον τριήμερο εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης στη Μηχανιώνα.

Επίσης, στις 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), στο οποίο νέα μέλη και φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να λάβουν το σχετικό πιστοποιητικό.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 5η σχολή διασωστών της ΕΘΟΠΑΚ, που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ΕΘΟΠΑΚ όμως δεν παραμένει αδιάφορη σε οτιδήποτε αφορά τον συνάνθρωπο γενικότερα, κι έτσι το ΔΣ και τα μέλη της οργάνωσαν και εκτέλεσαν συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, και κλιμάκιό της μετέβη στο σημείο όπου παρέδωσε τα είδη και παρείχε τη βοήθειά του.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI