Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.

www.smart-press.gr

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !!. ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;

Όθων Ιακωβίδης (4/ΙΧ/2015)

Το ότι η Χώρα τελεί υπό οικονομική κατοχή, όλοι το έχουμε, πλέον, εμπεδώσει, μετά πέντε γεμάτα χρόνια αμείλικτης εφαρμογής νόμων που υπαγορεύουν οι “δανειστές” στη “Βουλή των Ελλήνων” που τους ψηφίζει, για να τους εκτελεί η “Ελληνική” κυβέρνηση.
Με άλλα λόγια, Βουλή και κυβέρνηση, εκλεγμένες από εκλογές που διεξάγονται με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, λειτουργούν ερήμην του εντολέα τους (Λαού) για τη νομική κατοχύρωση, διεθνώς, των αποφάσεων των εξωχώριων δυνάμεων των “δανειστών”/δυναστών της Ελληνικής κοινωνίας.

Η πραγματικότητα αυτή, φωνάζει πως η Ελλάδα δεν είναι μία Χώρα Ελεύθερη, αφού η κυβέρνησή της δεν μπορεί (της απαγορεύεται) να διαχειριστεί την Εθνική Οικονομία της, σύμφωνα με αποφάσεις τού (κατά το Σύνταγμα) “κυρίαρχου Λαού”. 
Αν αναλογιστούμε πως η Εθνική Οικονομία (κάθε κράτους) είναι η καρδιά του κράτους που τροφοδοτεί με ενέργεια όλο το σώμα του (από την αποκομιδή των σκουπιδιών μέχρι τις πτήσεις των μαχητικών μας αεροπλάνων) αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε,πλέον, μία Χώρα υποτελής σε ξένες δυνάμεις, αφού αυτές ρυθμίζουν αυτή την τροφοδοσία!! Ένα Προτεκτοράτο !!
* (Η λέξη προέρχεται από το Σαξωνικό “protect” που σημαίνει “προστατεύω”, οπότε “προτεκτοράτο” είναι η Χώρα που τελεί υπό την προστασία κάποιου προστάτη (protector) η οποία είναι συνώνυμη της λέξης “νταβατζής” που δηλώνει τον προστάτη πόρνης, αυτόν που οικειοποιείται τα έσοδα της εργασίας της).

Τίθεται, βέβαια, το θέμα αν, η Οικονομική κατοχή μίας Χώρας, είναι μία “κατοχή ήπιας μορφής” (δηλαδή μία “κατοχή” που δεν είναι ακριβώς κατοχή) καθώς απέχει πολύ από μία στρατιωτική κατοχή που είναι ολοσχερής, αφού δεν αφήνει περιθώριο ανάπτυξης πρωτοβουλιών σε κανέναν τομέα του κοινωνικού γίγνεσθαι, αλλά είναι και καταφανής.
Στο μόνο σημείο που δεν είναι ίδιες οι δύο αυτές μορφές κατοχής της Χώρας, είναι το ότι η Οικονομική κατοχή, δεν είναι καταφανής, όπως η στρατιωτική.

Σ' αυτή τη (μόνη) διαφορά, θεμελιώνεται όλη η προπαγάνδα των Οικονομικών κατοχικών δυνάμεων που,  σε στενή συνεργασία με το καθεστώς πολιτικό σύστημα, δεν θέλουν (γιατί το φοβούνται) να αντιληφθεί ο Λαός πως η πατρίδα του είναι κατεχόμενη και ο ίδιος υπόδουλος ξένων (μη εθνικών) συμφερόντων, παρ' όλο που θα το βιώνει !!!....
Και μη σας φαίνεται βαρειά η λέξη “υπόδουλος”, διότι (σύμφωνα με το λεξικό Δημητράκου) υπόδουλος είναι “ο υπό ξένη κυριαρχία διατελών”.   Ακριβώς αυτό που είναι σήμερα ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, που αποδέχεται να ζεί σύμφωνα με τη βούληση κυρίαρχων εξωχώριων δυνάμεων και όχι σύμφωνα με τη βούληση της κοινωνίας του.
Όταν, λοιπόν η Χώρα τελεί υπό την εξουσία των “δανειστών”, αυτό σημαίνει (είτε μας αρέσει, είτε όχι, είτε το έχουμε αντιληφθεί, είτε όχι) πως όλοι είμαστε υπόδουλοι των “προστατών”/δανειστών μας.

Τότε, όμως, προκύπτουν κάποια ερωτήματα: 
-  Όταν μία Χώρα κατέχεται από ξένες δυνάμεις, πώς μπορεί να έχει δική της κυβέρνηση, δηλαδή δική της βούληση ;
1. Αυτό δεν είναι δυνατόν,  διότι ο λόγος που ασκείται κατοχή σε μία Χώρα, είναι ακριβώς αυτός: να μην έχει δυνατότητα  να παίρνει δικές της αποφάσεις και η κοινωνία της να υπόκειται στις αποφάσεις των κατοχικών δυνάμεων.

-  Πως είναι δυνατόν σε μία υπόδουλη Χώρα, να διεξάγεται η διαδικασία των εκλογών, που αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη ύπαρξης Δημοκρατίας, δηλαδή Ελευθερίας;;;
1. Αυτό δεν είναι δυνατόν,  διότι όταν μία Χώρα είναι υπόδουλη σημαίνει πως δεν είναι ελεύθερη, ή, όταν μία Χώρα είναι ελεύθερη, δεν μπορεί να είναι υπόδουλη.

Άρα: Ένα από τα δύο είναι λάθος,  διότι, δεν μπορεί να υπάρχουν μαζί, υποδούλωση και ελευθερία: Ή η Ελλάδα είναι Χώρα κατεχόμενη και εμείς υπόδουλοι, ή είναι  Χώρα ελεύθερη και εμείς ελεύθεροι πολίτες που αποφασίζουμε, με Δημοκρατικές εκλογές, ποιος θα μας κυβερνά...

Ας δούμε, λοιπόν, ποιο από τα δύο είναι Αλήθεια και ποιο είναι Ψέμμα, καθώς παραπάνω είδαμε πως, σήμερα στην Ελλάδα, συμβαίνουν ταυτόχρονα δύο κορυφαία γεγονότα που, η ύπαρξη τού ενός αποκλείει την ταυτόχρονη ύπαρξη τού άλλου !!
1. Έχουμε εκλογές, γεγονός που αποδεικνύει πως η Δημοκρατία λειτουργεί, άρα η Χώρα είναι ελεύθερη.
2. Τη διαχείριση της εθνικής μας Οικονομίας την ασκούν (διά των Μνημονίων) εξωχώριες δυνάμεις, γεγονός   που αποδεικνύει πως η Χώρα είναι υπόδουλη.
Ποιο από τα δύο είναι Αλήθεια και ποιο είναι “Μούφα”, αφού δεν μπορεί και τα δύο να είναι Αλήθεια, αφού το ένα ακυρώνει το άλλο;;

Την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα, (που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη ζωή μας και των παιδιών μας) δεν πρέπει να περιμένουμε να μας τη δώσει η αφήγηση κανενός άλλου,  αλλά η ίδια η πραγματικότητα, αυτή που ζούμε.
Τί ζούμε, λοιπόν ;
Ζούμε ή δεν ζούμε την αμείλικτη εφαρμογή νόμων που υπαγορεύουν (με τα Μνημόνια) οι “δανειστές” στη “Βουλή των Ελλήνων” που τους ψηφίζει, για να τους εκτελεί η “Ελληνική” κυβέρνηση ;;;
1. Το ζούμε.

Ζήσαμε κάποια  ουσιώδη αλλαγή στην επιλογή της  Οικονομικής πολιτικής της Χώρας, μετά από τέσσερις εκλογές που έχουν διεξαχθεί κατά την περίοδο των Μνημονίων;
1. Καμία απολύτως.  Όχι μόνον τα διαφορετικά κόμματα που ανέλαβαν την κυβέρνηση δεν άλλαξαν την πολιτική που επέβαλλαν οι “δανειστές”, αλλά, προκειμένου να υπηρετήσουν την εκτέλεση των Μνημονιακών επιταγών, άλλαξαν την ιδεολογία τους !!!  Απαρνήθηκαν τον λόγο της υπαρξής τους !!Άλλο τον σοσιαλισμό, άλλο τον πατριωτισμό, άλλο την αριστεροσύνη !!! ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! 

Ζήσαμε ή δεν ζήσαμε την ανατροπή  του αποτελέσματος ενός ιστορικού Δημοψηφίσματος που ο Λαός απεφάνθη ΟΧΙ με 62%, να γίνεται την επομένη το πρωί, ένα ΝΑΙ ευρύτατης κοινοβουλευτικής ομοψυχίας και συσπείρωσης του καθεστώτος ;;;;
1. Το ζήσαμε κι αυτό !!!!!

Οπότε, αφού ζήσαμε όλ' αυτά (και δεν μας τα διηγούνται άλλοι) προκύπτει πως το Ψέμμα, η “Μούφα”, είναι τόσο οι εκλογές, όσο και η λειτουργία του κοινοβουλίου, όσο και οι κομματικές ιδεολογίες......

Οι επαγγελματίες του δωσιλογισμού που έχουν κάνει κατάληψη στο πολιτικό σύστημα, μεταμφιέζονται σε δημοκράτες και  δουλεύουν  νυχθημερόν για  τα συμφέροντα των επικυρίαρχων!!... Προκειμένου να εκτελέσουν καλύτερα το έργο τους αυτό, υφαίνουν μία εκτρωματική “κοινοβουλευτική δικτατορία” που (σύμφωνα με αγόρευση της Προέδρου της Βουλής) ανατρέπει κάθε συνταγματικό περιορισμό !!  Δεν σέβονται τίποτε !!! Φθάσαν στο σημείο να ανατρέψουν (όλοι μαζί, με συγκινητική ομοψυχία) τη μεγάλη Λαϊκή απαίτηση του ιστορικού Δημοψηφίσματος του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου !!!

Όμως, όταν οι εκλογές είναι μία  πελώρια και τρανταχτή Μούφα, τί είναι η ψήφος στις εκλογές;;;
Ας μου επιτραπεί να το πώ απερίφραστα: Είναι η τροφή της Μούφας !!
Χωρίς αυτή την τροφή, η Μούφα θα είχε ψοφήσει, προ πολλού......

Όμως την τροφή αυτή την ταϊζει (ώστε να αναπαράγεται και να είναι πάντα έτοιμη για μαγείρεμα) μία σατανικά αποτελεσματική προπαγάνδα, η οποία  βρίσκει τρόπους να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, άδεια κουστούμια για υπουργούς και παλτά για δράκους....

Έτσι ο “κυρίαρχος” Λαός, όταν ψηφίζει υπό καθεστώς κατοχής (ιδίως όταν αυτή είναι Οικονομική) γίνεται η τροφή του Μινώταυρου που ο ίδιος ταϊζει για να τον τρώει το τέρας.......

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: - Η λύση στο πρόβλημα της τρέχουσας αιχμαλωσίας μας, δεν θα έρθει με το τάϊσμα του τέρατος, αλλά με το να “φάμε” εμείς το τέρας, στερώντας του την τροφή του.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2017