Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο... Τρότσκι του ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης: 
Τάσος Παππάς


Την περίοδο των μεγάλων συγκρούσεων στο μπολσεβίκικο κόμμα, ο Στάλιν εκτός από τις διαγραφές, τους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις στημένες δίκες και τις ομολογίες ενοχής που αποσπούσαν με φρικτά βασανιστήρια και εκβιασμούς οι άνθρωποι του, τις δολοφονίες και τις εκτελέσεις, χρησιμοποίησε εναντίον των αντιφρονούντων και μια πιο αποτρόπαιη μέθοδο: τουςέσβηνε από την ιστορία!
Κορυφαίοι μπολσεβίκοι, στενοί συνεργάτες του Λένιν, όπως ο Τρότσκι, ο Κάμενεφ, ο Ζηνόβιεφ, ο Μπουχάριν, που είχαν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανάσταση και στην οικοδόμηση του σοβιετικού κράτους, επειδή είχαν διαφωνήσει με τον Στάλιν, είδαν τα πρόσωπα τους να εξαφανίζονται από τις φωτογραφίες, κυρίως από αυτές που υπήρχε ο Λένιν, τα κείμενα τους να μην περιλαμβάνονται στα ντοκουμέντα του κόμματος. Και το χειρότερο, συκοφαντούνταν από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ως πράκτορες του ταξικού εχθρού και του ιμπεριαλισμού.
Το ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα αντιμετώπιζε έναν από τους προέδρους του και μάλιστα τον γιο του ιδρυτή, όπως αντιμετώπισε ο Στάλιν τον Τρότσκι και τους άλλους μπολσεβίκους της παλιάς φρουράς, είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, για να μην πω θλίψη.
Φαίνεται ότι ο σταλινισμός ως πρακτική και ως αισθητική δεν αφορά μόνο τα κομμουνιστικά κόμματα μιας άλλης εποχής. Τι εννοώ. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο χώρο που έγινε η εκδήλωση για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε καμία αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου.
Πλήρης σιωπή! Λες και δεν ήταν πρόεδρος του κόμματος για μια επταετία, λες και δεν εξελέγη πρωθυπουργός με θηριώδες ποσοστό το 2009, λες και δεν κυβέρνησε τη χώρα για δύο χρόνια παρέα με αυτούς που σήμερα τον αγνοούν.
Και καλά να μην πουν λέξη για την ανατροπή του ύστερα από συνωμοσία στην οποία συμμετείχαν η Δεξιά, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά να τον διαγράψουν τελείως από τη μνήμη του κόμματος, επειδή αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και έφτιαξε δικό του κόμμα; Μόνον ο Μεγάλος Πατερούλης τέτοιες επιδόσεις.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI