Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Νέος Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ.Θεσσαλονίκης ο Β.Διαμαντίδης

Το ΔΣ /ΕΑΑΑ μετά την παραίτηση του Προέδρου Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Σμχου ε.α Ιωάννη Γιαπουτζίδη με όρισε Πρόεδρο του Παραρτήματος .
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ/ ΕΑΑΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τον ορισμό ως Πρόεδρο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης . Αποτελεί χαρά και τιμή για μένα 
Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. 
Να είναι βέβαιοι όλοι οι συνάδελφοι, πως θα κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω στα νέα καθήκοντα όπως έπραττα και ως εν ενεργεία αξιωματικός . 
Ειδικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες. και για τους απόστρατους συναδέλφους , μέλη του Παραρτήματος..
Και βέβαια, θέλω να ευχηθώ στον προκάτοχό μου, τον κ.Ιωάννη Γιαπουτζίδη , καλή συνέχεια στην υπόλοιπη ζωή του .
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πρέπει να καταλάβουμε πλέον όλοι ότι στείρες αντιπαραθέσεις και αντιδικίες ανήκουν στο χτες. 
Σε περίοδο τόσο έντονης κρίσης, απαιτείται διάλογος, ενότητα και πνεύμα συνεργασίας. μεταξύ των συναδέλφων αποστράτων αεροπορίας αλλα και γενικά των αποστράτων όλων των κλάδων
Είναι ώρα για πράξεις, είναι ώρα για ειλικρίνεια, είναι ώρα να βάλουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ». 
Και με αυτές τις αρχές δεσμεύομαι να λειτουργήσω.

Διαμαντίδης Βασίλειος
Σμχος (Ο) ε.α
Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης


*Ο διαχειριστής του ιστολογίου tsounami μέλος της ΕΑΑΑ Δ.Τσιαουσίδης εύχεται στον νέο Πρόεδρο καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Φίλε Βασίλη συγχαρητήρια.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI