Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021» Ανακοίνωση για το χθεσινό debate.

Με αφορμή την τηλεοπτική αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών, ο πολιτικός όμιλος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε μία Ελλάδα που βιώνει μία μακρά, βαθιά και πολύπλευρη κρίση δεν ακούσαμε λέξη για πολιτικές και μέτρα που απαιτούνται για την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. 
Στην θεματολογία δεν υπήρχε η γεωργία, η βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου και των υδρογονανθράκων. 
Οι τομείς δηλαδή στους οποίους πρέπει να στηριχθεί ένα πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας. 
Δεν ακούσαμε απολύτως τίποτα για την φορολογία, το κοινωνικό κράτος, το ασφαλιστικό, την προστασία του περιβάλλοντος, τις νέες τεχνολογίες, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 
Αγνοήθηκε η ανάγκη δεσμεύσεων για τον εκσυγχρονισμό των θεσμών. 
Της κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της δικαιοσύνης, τις σχέσεις της πολιτείας με την Εκκλησία. 
Αυτά και πολλά άλλα που πραγματικά ενδιαφέρουν τους Έλληνες δεν απασχόλησαν «παλαιούς» και «νέους» που θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα.

Αντί αυτών ακούσαμε προκατασκευασμένα και ανούσια λογύδρια, φράσεις κλισέ, ατάκες, συνθήματα, δικαιολογίες, υπονοούμενα και γενικές υποσχέσεις. 
Κρίμα. »

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI