Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης, που έσπευσαν σήμερα στις κάλπες μαζικά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Β. Μεϊμαράκη και τον Κυρ. Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν, αλλά και τον Α. Γεωργιάδη, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, να βγάλουμε τη ΝΔ ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε όλο αυτό τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει σήμερα και να φτάσουμε αυτό το σημαντικό νούμερο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που πίστεψαν σε αυτή τη δύναμη της αλλαγής και έδωσαν αυτή τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και τους εθελοντές, τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας βοήθησαν σε όλη την Ελλάδα και την οικογένειά μου.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει τη μεγάλη και ισχυρή ΝΔ, που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που ζει η χώρα μας με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ."

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI