Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο 4ος ΓΥΡΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Στις 11 το πρωί της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου 2015, δίνεται η εκκίνηση στον 4ο Γύρο Πυλαίας, τον θεσμό που οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας «Η ΠΥΛΗ».

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα, που διεξάγεται με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, θα γίνουν στο προαύλιο των γραφείων του Συλλόγου Πολιτών Πυλαίας «Η ΠΥΛΗ», στην οδό Βουλγαροκτόνου 34 (χάρτης στο http://www.pylh.org/).

Πρόκειται για έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες δρόμου πόλης, με μια πολύμορφη διαδρομή 14.800 μέτρων, όπου εναλλάσσεται η φύση με το αστικό και το ημιαστικό περιβάλλον. Ενδεικτικά οι δρομείς θα περάσουν από την αρχαία ρωμαϊκή λιθόκτιστη γέφυρα – πύλη της πόλης της Θεσσαλονίκης, θα κινηθούν παράλληλα με το ρέμα (τάφρο) της Τούμπας, θα απολαύσουν σε πανοραμική θέα την Πυλαία και το Σέϊχ Σου, ενώ θα τρέξουν και μέσα από το δάσος του Ελαιώνα, σε έναν αγώνα, όπου την ασφάλεια των αθλητών καλύπτουν οι Εθελοντές Πολιτιστικής Προστασίας Πανοράματος.

Ο 4ος Γύρος Πυλαίας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ηλικίας από 18 ετών και άνω, με βραβεύσεις για τους πρώτους νικητές και νικήτριες, σε πολλές ηλικιακές κατηγορίες.

Σημειώνεται, ότι το 50% του κόστους των συμμετοχών, θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: http://www.pylh.org/ και στα τηλ.: 6944421094 και 2310321523.
 



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI