Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σε πλήρη ετοιμότητα ο δήμος Θερμαικού για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Θερμαϊκού για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε συνεχή επαγρύπνηση και ο μηχανικός εξοπλισμός πανέτοιμος για ν’ αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί λόγω παγετού ή χιονόπτωσης τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου  συνήλθε εγκαίρως, πριν από ένα μήνα,  και επικαιροποίησε το σχέδιο  Πολιτικής  Προστασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δυσμενών καιρικών φαινομένων, το οποίο έχει τεθεί πλέον σε εφαρμογή. 
Εκχιονιστικά μηχανήματα, γκρέϊντερ, φορτωτές και JCB του δημοτικού στόλου μηχανημάτων, βρίσκονται ήδη σε ετοιμότητα, για να δώσουν με επιτυχία  τον αγώνα του αποχιονισμού, εφόσον χρειαστεί. 
Ειδικός σχεδιασμός υπάρχει και για την αντιμετώπιση του παγετού τις βραδινές και τις πρώτες πρωϊνές ώρες. 
Στο μεταξύ, υπάλληλοι του Δήμου είναι σε «επιφυλακή» σε όλες τις Δημοτικές  Ενότητες, ώστε να δράσουν άμεσα, με την εμφάνιση των πρώτων  προβλημάτων.
Πέραν από την προμήθεια των απαραίτητων ποσοτήτων αλατιού, ο Δήμος σκοπεύει να επαναλάβει και φέτος το εγχείρημα που εφαρμόστηκε πέρυσι και αποδείχτηκε αποτελεσματικό , με τη ρίψη θαλασσινού νερού. Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις   προς  το σκοπό αυτό  και με ιδιώτες ιδιοκτήτες  βυτιοφόρων οχημάτων.
Παράλληλα,  βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με ομάδες εθελοντών στην Περαία και την Επανομή.

«Έχουμε προετοιμαστεί από νωρίς και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στα όποια προβλήματα δημιουργήσει η κακοκαιρία με επιτυχία. Οι κάτοικοι του Δήμου μας  μπορούν να νιώθουν ασφαλείς και σε αυτή την περίπτωση. Εμείς είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και σε διαρκή συνεννόηση με όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς εντός και εκτός του Δήμου», τονίζει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI