Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κοσμοσυρροή στην συναυλία Αλληλεγγύης των Αστρογειτονιών στο πάρκο της Περαίας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Θερμαϊκού στη Συναυλία Αλληλεγγύης με σκοπό την υποστήριξη δημοτών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα,μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου,  η οποία πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, στο πλαίσιο των <Αστρογειτονιών>.

Το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, πλημμύρισε από κόσμο, κατοίκους με τα παιδιά  τους, έφηβους και νέους, που έδωσαν μαζικά το παρόν τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, παρά το κρύο, προσφέροντας τρόφιμα, είδη υγιεινής και  μεταχειρισμένα ρούχα σε καλή κατάσταση. 
Οι σημαντικές ποσότητες που συγκεντρώθηκαν από τις ανιδιοτελείς προσφορές τους, θα αποδοθούν άμεσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου,  προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.


<Οι δημότες μας με την κατάθεση του αποθέματος ψυχής που επέδειξαν για μια ακόμη φορά, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε  την  προσπάθεια που έχουμε  ξεκινήσει προκειμένου με δομές όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, τα Συσσίτια, να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό  δίκτυο το οποίο θα καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και ειδικά των ανθρώπων εκείνων που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. 
Τους ευχαριστώ όλους. Από την καινούρια  χρονιά είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να διευρύνουμε τις υπάρχουσες δομές και να θέσουμε σε εφαρμογή νέες. Το μήνυμα μας είναι, κανείς άστεγος, κανείς  χωρίς τροφή στο Δήμο μας>, δήλωσε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης.


Οι πολίτες διασκέδασαν έως αργά με το δυναμικό μουσικό σύνολο Storm String Quartet σε ροκ ρυθμούς, ενώ τη σκυτάλη  πήρε στη συνέχεια το συγκρότημα  ΕΚΜΕΚ Ethnik music extravaganza, με τραγούδια της εποχής  του Manu Chao, έως συνθέσεις του Λ Κηλαηδόνη, του Calexico και του Μ. Χιώτη.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI