Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Διήμερο διανομής τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θερμαϊκού

Τρόφιμα σε 223 οικογένειες διανέμει τις δύο τελευταίες μέρες ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Νέα Μηχανιώνα.

Πρόκειται για τις πιο αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Δήμου Θερμαϊκού, που είναι και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το 2015.

Οι οικογένειες λαμβάνουν τρόφιμα ως ενίσχυση για τις μέρες των Χριστουγέννων, ενώ ήδη «τρέχει» η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων και της αξιολόγησης των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και για το επόμενο έτος, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, «με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουμε τις πλέον αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας και ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες αποτελεί υποχρέωσή μας να παρέχουμε βοήθεια με κάθε μέσο τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, πολλές φορές δυστυχώς και επιβίωσης. Η αλληλεγγύη είναι αδήριτη ανάγκη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Ως διοίκηση του Δήμου συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη στήριξη των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων και το 2016, καθώς η κοινωνική πολιτική είναι πρώτο μας μέλημα. Απόδειξη είναι ότι ήδη ο Δήμος μας λειτουργεί μια σειρά από κοινωνικές δομές, όπως το πρόγραμμα αστέγων, τα συσσίτια σε τρεις Δημοτικές Ενότητες, με περισσότερες από 200 μερίδες φαγητού καθημερινά, το κοινωνικό φροντιστήριο, ιατρείο και φαρμακείο».


Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αλληλεγγύης και Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρο Τζέκο, «ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη τακτική διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσα από την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει ο Δήμος Θερμαϊκού με το Υπουργείο Εργασίας, το οποίο χρηματοδοτεί αυτή τη δράση. 
Όλες οι οικογένειες λαμβάνουν αυτό το διήμερο τα απαραίτητα τρόφιμα για τις γιορτές και αυτό αποτελεί την ελάχιστη βοήθεια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη περισσότερο από τον καθένα μας».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI