Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού διοργανώνει σήμερα και ώρα 6.00μμ πορεία διαμαρτυρίας στην αγορά της Περαίας.

Η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη 2015 και ώρα 6.00μμ πορεία διαμαρτυρίας στην αγορά της Περαίας.
Η πορεία γίνεται με θέμα αιχμής την οργάνωση των λαϊκών νοικοκυριών ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικιών και τις κατασχέσεις.
Η προσυγκέντρωση για την πορεία θα γίνει την πιο πάνω ώρα, έξω από το Goodies της Περαίας.
Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην πορεία. Κανείς δεν περισσεύει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-κάλεσμα της Επιτροπής:



ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η επίθεση συνεχίζεται ολομέτωπη. Μετά την ψήφιση του β’ πακέτου προαπαιτούμενων του τρίτου μνημονίου, η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, πιστή στην τήρηση των υποσχέσεών της προς το ελληνικό και διεθνές μονοπωλιακό κεφάλαιο και τους θεσμούς του (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ), ετοιμάζεται να φέρει με τον καινούριο χρόνο τις τελευταίες επιταγές προς εξόφληση. Παράλληλα θέτει σε πλήρη εφαρμογή τα ήδη ψηφισμένα μέτρα, εντείνοντας την αφαίμαξη των λαϊκών νοικοκυριών.
Έτσι, εργαζόμενοι και άνεργοι, νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι, μπαίνουν μέσα στην περίοδο των εορτών, όχι μόνο με ακόμα πιο πετσοκομμένες τις ελπίδες τους για μια αξιοπρεπή διαβίωση, όχι μόνο με τα προβλήματά τους περισσότερο οξυμένα, αλλά και με τον εφιάλτη ότι, αν δεν αντιδράσουν, η νέα χρονιά δεν προβλέπει γι’ αυτούς τίποτα περισσότερο από νέα επίθεση και νέα επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών τους.
Δεν είναι πια μόνο οι κομμένες συντάξεις και τα δώρα, ανεργία που την βαφτίσανε «απασχόληση». Τώρα προστίθενται και οι πλειστηριασμοί των σπιτιών, οι κατασχέσεις των μισθών και συντάξεων για χρέη και πάει λέγοντας.
Τον τελευταίο καιρό, έρχεται να προστεθεί ένας ακόμα εφιάλτης, ο μεγαλύτερος από όλους. Οι ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις έχουν οξυνθεί σε επικίνδυνο βαθμό στην περιοχή μας. Τα σύννεφα του πολέμου απλώνονται στον ουρανό μας. Η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ έχει δείξει ότι δεν διστάζει να εμπλέξει και τη χώρα στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών, με το πρόσχημα μια; «πολυδιάστατης» εξωτερικής πολίτικής!
Αφέλεια, απάτη  και ψέμα! Ψέμα γιατί, στην ουσία δεν ασκεί καμιά δήθεν  ανεξάρτητη πολιτική. Όλες οι κινήσεις της είναι ενταγμένες στη λογική που επιβάλλει η ένταξή μας στον ιμπεριαλιστικό σχηματισμό του ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό εκθέτει τη χώρα μας σε θανάσιμο κίνδυνο. Απάτη γιατί προσπαθεί να παρασύρει τον ελληνικό λαό να δώσει τη συναίνεσή του σε μια τυχοδιωκτική πολιτική που θα μετατρέψει για ακόμα μια φορά τα παιδιά μας και τα παιδιά των γειτονικών μας λαών σε τροφή για τα κανόνια και τους πυραύλους. Και αφέλεια για τί νομίζει ότι η ίδια μπορεί να βγει αλώβητη, όταν θα ξεσπάσει η οργή του λαού για τα εγκληματικά παιχνίδια της.

Συμπολίτες,
Οι εξελίξεις δεν επιτρέπουν εφησυχασμούς, αναβολές, αναθέσεις σε αυτόκλητους σωτήρες. Είναι περισσότερο από φανερό ότι μόνη λύση είναι η αυτοοργάνωση από τη βάση. Εμείς όλοι, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και κυρίως στα παιδιά μας, να συμπήξουμε εκείνη τη Λαϊκή Συμμαχία που θα προτάσσει τα δικά μας συμφέροντα και τις δικές μας διεκδικήσεις για την κάλυψη των δικών μας λαϊκών αναγκών.

- Από την οργάνωση του δικτύου αλληλεγγύης προς εκείνους που έχουν προβλήματα επιβίωσης
- τη διεκδίκηση της ανάκλησης των αυξημένων χρεώσεων του νερού στο Δήμο
- την οργάνωση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων
- Μέχρι τη συμμετοχή μας στους διεκδικητικούς αγώνες των εργαζόμενων, των άνεργων, των σπουδαστών, των συνταξιούχων

-Και τέλος μέχρι τη δημιουργία ενός αγωνιστικού μετώπου για την αποτροπή της άμεσης ή έμμεσης εμπλοκής της χώρας μας σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο που θα φέρει κέρδη στο κεφάλαιο και δεινά στο λαό,

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αλλά δεν είναι και μακρύς. Είναι ο δρόμος της Λαϊκής Κοινωνικής Συμμαχίας.
Σας καλούμε όλους σε συστράτευση, σε ένα λαϊκό αγωνιστικό ταξικό κίνημα.
Για την αλληλεγγύη, την αντίσταση, τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής, σύμφωνα με τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Επικοινωνία: 6949517357 – 2392075966 (www.lethermaikos.blogspot.com)


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI