Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Παρών» και με έτοιμο κόμμα δηλώνει ο Παπανδρέου.

Δυναμική επανεμφάνιση στο πολιτικό προσκήνιο ετοιμάζει ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με αφετηρία εκκίνησης την επομένη των Ευρωεκλογών.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του koolnews.gr ο πρώην Πρωθυπουργός που περιοδεύει ανά την υφήλιο και μιλά σε ημερίδες και συνέδρια ετοιμάζει με μεγάλη προσοχή τα επόμενά του βήματα. Ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται να παίρνει σαφείς αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και θεωρεί ότι πολλές από τις αποφάσεις που λαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση ακυρώνουν το πνεύμα σημαντικών μεταρρυθμίσεων που τόλμησε αυτός κατά τα δύο χρόνια της διακυβέρνησής του.
Σημειολογικό ενδιαφέρον έχει χωρίς αμφιβολία η επαναδραστηριοποίησή του σε εθνικό επίπεδο, τόσο με την πρόσφατη ομιλία του στους Έλληνες αποφοίτους του Harvard όσο και με τις παρεμβάσεις του γραφείου Τύπου του για θέματα της επικαιρότητας. Ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται να επικεντρώνει την προσοχή του στην επόμενη μέρα για τη χώρα, η οποία εγκαταλείπει σιγα-σιγά τη μνημονιακή περίοδο και θεωρεί εαυτόν ως κομιστή φρέσκων ιδεών και ρηξικέλευθων μεταρρυθμίσεων. Στο πλευρό του σε αυτό το νέο ξεκίνημα βρίσκεται ο πολύ στενός του συνεργάτης, Γιώργος Ελενόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει να υπερασπιστεί στον ελληνικό Τύπο το έργο της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου και αποκαθιστά τις επαφές του με Έλληνες δημοσιογράφους αλλά και η Ρεγγίνα Βάρτζελη. Ο Νίκος Αθανασάκης είναι μεν παρών, ο ρόλος του όμως είναι υποβαθμισμένος σε σχέση με το παρελθόν ως πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου.
Ο κ. Παπανδρέου ενδιαφέρεται να ανακτήσει επαφή όχι μόνο με κομματικά στελέχη αλλά και με νέους ανθρώπους, φορείς του καινούργιου. Έτσι, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ήρθε σε επαφή με νέους Έλληνες του εξωτερικού στο περιθώριο των παρουσιών του σε συνέδρια και ημερίδες στο εξωτερικό. Το μήνυμα που φέρεται να δίνει συνοψίζεται στη φράση «Αρχίστε να ετοιμάζεστε», προδιαθέτοντας έτσι για θερμές πολιτικές εξελίξεις.
Εντός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου διατηρεί τακτική επαφή με συγκεκριμένα στελέχη (ενδεικτικά αναφέρονται οι κ.κ. Σαχινίδης και Μωραϊτης), στα οποία γνωστοποιεί τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Είναι δεδομένο πως μέχρι να διασφαλιστεί η ασφαλής έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο, ο κ. Παπανδρέου δεν πρόκειται να προβεί σε καμία διασπαστική κίνηση, η οποία θεωρεί πως θα έβλαπτε τη χώρα. Αρμόδιος παράγοντας, όταν ερωτήθηκε από το koolnews.gr για το ενδεχόμενο ο κ. Παπανδρέου να κάνει κόμμα, σημείωσε πως και αυτό το σενάριο παίζεται, προς ώρας όμως όλα είναι ρευστά. Το μόνο που είναι δεδομένο είναι η κινητικότητα από πολλά στελέχη του παπανδρεϊκού περιβάλλοντος, τα οποία είναι χολωμένα με τις επιλογές του κ. Βενιζέλου.
Τέλος, ενδιαφέρον έχει και η μάχη του διαδικτύου, όπου το τελευταίο διάστημα δίνεται μάχη εντυπώσεων από ανθρώπους που πρόσκεινται στο ευρύτερο περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού, οι οποίοι αναδεικνύουν τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες των ετών 2009-2011, ενώ παράλληλα βάλλουν ευθέως εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του νυν Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI