Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πάρτι σπατάλης σε Δημόσιο, ΟΤΑ: Από τα πρώτα «δημοτικά μεταξωτά εσώρουχα» στα Γρεβενά έως τα site των εκατ. ευρώ

Μεταξωτά εσώρουχα αξίας 3.000 ευρώ, πορτρέτο του δημάρχου αξίας 4.500 ευρώ, κηδεία δημάρχου που κόστισε 37.000 ευρώ, πάρτι δεκάδων χιλιάδων ευρώ, site που κόστισαν εκατομμύρια, λογαριασμός ΔΕΗ σε άδειο κτήριο ύψους 300.000 ευρώ. Αυτά και άλλα πολλά που κάνουν κάθε λoγικό άνθρωπο να τραβά τα μαλλιά του καταγράφουν στις εκθέσεις τους οι Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Όπως γράφει η καθημερινή, που παρουσιάζει κατά καιρούς εκθέσεις του ΣΕΕΔ (κάποε από αυτές έχει δημοσιοποιήσει παλαιότερα και η aftodioikisi.gr), οι υποθέσεις αφορούν δήμους, ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς του Δημοσίου.
Όπως είναι γνωστό, οι μεγαλύτερες σπατάλες έχουν γίνει για την κατασκευή ιστοσελίδων. Του ΙΚΑ μας κόστισε μόλις 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ της Βουλής τα μισά: 1,1 εκατ.!
Από την άλλη στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ξέχασαν για ένα ολόκληρο καλοκαίρι τα φώτα ανοιχτά σε κτήριο που ήταν άδειο με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της της ΔΕΗ να φτάσει τις 300.000 ευρώ! Η εξήγηση του Πανεπιστημίου ότι επρόκειτο για τα φώτα ασφαλείας δεν έπεισε ούτε το… ίδιο.
Το πάρτι της σπατάλης στο Δημόσιο δεν σταματά μόνο εκεί. Ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητων Απασχολούμενων κόστισε 33.500 ευρώ, η κηδεία του δημάρχου στη Γλυφάδα 37.000, η ΔΕΥΑ Γρεβενών αγόρασε «τα πρώτα δημοτικά μεταξωτά εσώρουχα», όπως γράφει η εφημερίδας, με, μόλις,  3.000 ευρώ, ενώ  στον καποδιστριακό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας έδιναν μπόνους 13.000  ευρώ σε καθένα από τους αριστούχους μαθητές της περιοχής!
Τέλος, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αγόρασαν κουβανέζικα πούρα αξίας  5.300 για να τα προσφέρουν στους επισκέπτες τους.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI