Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου Ο.Φ.Κ.Α.Θερμαικού.


 
Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού για  ένα εκπαιδευτικό μάθημα Πρώτων Βοηθειών στους μαθητές και δασκάλους του σχολείου.
\
Το τμήμα υγειονομικού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και  έτσι την Παρασκευή 20 Μαϊου 3 εθελοντές της ομάδας ενημέρωσαν τα παιδιά σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.

\Οι ερωτήσεις, οι απορίες και η προσοχή των μαθητών μας ξάφνιασαν ευχάριστα κατά την διάρκεια του μαθήματος, δίνοντάς μας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει  πιο σημαντικό από το να μάθεις νέους ανθρώπους  να σώζουν μια ζωή. 
 
Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ συνεχίζει να ενημερώνει, να εκπαιδεύει και  να είναι κοντά στους πολίτες,  ειδικά στους νέους που είναι το μέλλον της πατρίδας μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τον Διευθυντή και τους Δασκάλους του σχολείου για την πρόσκληση αλλά και τα μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Κ για την ανταπόκριση.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI