Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ.Θερμαικού: Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη δομή ενημέρωσης για τη Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα

Η Πύλη Διαμεσολάβησης που άρχισε να λειτουργεί στο Δήμο Θερμαϊκού, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία ενημέρωσης σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρέχει η εξωδικαστική επίλυση διαφορών σε πολίτες και επιχειρήσεις. Πλαισιώνεται από εξαίρετους νομικούς, ειδικά εκπαιδευμένους και διαπιστευμένους στο υπουργείο Δικαιοσύνης, μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαμεσολαβητών(Σ.Ε.Δ.Ι.) που παρέχουν ακριβείς πληροφορίες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρήσεις για την επίλυση διαφορών τους, απλά γρήγορα, με χαμηλό ή καθόλου κόστος για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, χωρίς μακροχρόνιες αντιδικίες στα δικαστήρια.

Η νέα Πύλη Διαμεσολάβησης του Δήμου Θερμαϊκού λειτουργεί καθημερινά και είναι ανοικτή σε κάθε πολίτη και επιχείρηση.Υπεύθυνη της Πύλης είναι η αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Ι., δικηγόρος και διαπιστευμένη μεσολαβήτρια αστικών και εμπορικών διαφορών, Αιμιλία Μπρούζου. Η Δημοτική Διοίκηση έχει δημιουργήσει, εντός του Δημαρχείου, ειδικό χώρο κατάλληλο για ενημερωτικές συναντήσεις διαμεσολαβητών και πολιτών - επιχειρήσεων καθώς και για τη διενέργεια διαμεσολαβήσεων.

Την προηγούμενη Παρασκευή, 20 Μαϊου 2016, πραγματοποιήθηκε ειδική ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη της Διαμεσολάβησης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Κάντε ένα έξυπνο βήμα. Λύστε τις καθημερινές σας διαφορές με Διαμεσολάβηση» με ομιλητές μέλη του Σ.Ε.Δ.Ι και την κ. Μπρούζου.

Η Πύλη του Δήμου Θερμαϊκού, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ενημέρωσης για το νέο θεσμό της Διαμεσολάβησης που προβλέπεται στο ελληνικό δίκαιο, δωρεάν υπηρεσίες από τους διαμεσολαβητές, σε άπορους πολίτες του Δήμου με βάση ειδικά κοινωνικά κριτήρια, εξειδικευμένη πληροφόρηση, χρήσιμες οδηγίες και συνδέσμους επικοινωνίας για όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση της διαμεσολάβησης για την επίλυση των διαφορών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την υπεύθυνη λειτουργίας της Πύλης Αιμιλία Μπρούζου στην ηλεκτρονική διεύθυνση lexbrouzou@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2310 304747, 6937111156,

προκειμένου να ενημερωθούν ή να κανονίσουν μια επίσκεψη στο γραφείο της Πύλης Διαμεσολάβησης.

Μπορούν επίσης να ενημερωθούν μέσω της ειδικής ανάρτησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thermaikos.gr

Μπορούν ακόμη να επιλέξουν την ηλεκτρονική επικοινωνία με τη διαμεσολαβήτρια μέσω αποστολής email ,με ερωτήματα για τη Διαμεσολάβηση ή με αιτήματα για συναντήσεις. Όλα τα μηνύματα φτάνουν στην υπεύθυνη της Πύλης και απαντώνται το αργότερο την επόμενη ημέρα.

«Παρακολουθούμε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και νέες δυνατότητες σε μια σειρά ζητημάτων που μπορούν να φέρουν το Δήμο μας στην πρωτοπορία. Στην περίπτωση του νέου θεσμού της Διαμεσολάβησης, πιστεύουμε ότι μπορεί πράγματι να βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε τις απαραίτητες υποδομές ώστε να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Παρέχουμε πρόσβαση σε όλους στο νέο θεσμό, σε πολλές περιπτώσεις δωρεάν, μετουσιώνοντας στην πράξη το ρόλο της Αυτοδιοίκησης, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην τοπική μας κοινωνία», δήλωσε ο Δήμαρχος. Γιάννης Μαυρομάτης.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI