Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σύγκρουση οχημάτων στην γνωστή διασταύρωση Ανθέων & Ρωμανού στην Περαία.

Νέα σύγκρουση αυτοκινήτων έγινε χτες το απόγευμα στην πασίγνωστη διασταύρωση των οδών Ανθέων και Ρωμανού στην Περαία.

Είχα γράψει παλιότερα ότι δεν θα ξαναγράψω για τα τροχαία επειδή βαρέθηκα να αναρτώ συνέχεια τα ίδια και τα ίδια,αυτή λοιπόν είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω στέλνοντας όμως μέηλ με τις αναρτήσεις στους υπεύθυνους για την κυκλοφορία (Αντιδημαρχία Καθημερινότητας,τροχαία) ώστε να επιβληθούν της κατάστασης μήπως και γίνει κάτι διότι θα θρηνήσουμε κάποια στιγμή θύματα και μάλιστα  πεζούς (χτες στο παρά πέντε δεν είχαμε θύμα πεζό),είναι ένα σημείο που λόγω των ΑΤΜ της Τράπεζας συγκεντρώνει πολύ κόσμο.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ανερχόμενο όχημα την Ρωμανού δεν σταμάτησε στο Στοπ και συγκρούσθηκε με όχημα που εκινείτο επί της Ανθέων προς την έξοδο της Περαίας στέλνοντας το επάνω στο πεζοδρόμιο, στο δέντρο μπροστά από την Τράπεζα (φώτο*).
Το άλλο δε όχημα σταμάτησε σε σταθμευμένο παρακείμενο όχημα.
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους οδηγούς.

Για άλλη μία φορά κάνω έκκληση στους αναγνώστες οδηγούς να προσέχουν ιδιαίτερα στις διασταυρώσεις και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες εντός της πόλης.
*(για λόγους προσωπικών δεδομένων αλλοίωσα τις φώτο)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI