Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Τ.Υ.Θερμαικού προς τους συνεργάτες της για την ανέγερση σχολείου.

Με κοινοποίηση της στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Θερμαΐκού εκφράζει τις ευχαριστίες της στο στελεχιακό δυναμικό της υπηρεσίας που προΐσταται.
Διαβάστε την ευχαριστήρια ανάρτηση της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνεργάτες – συναδέλφους μου μηχανικούς, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού, που έχω την τιμή να είμαι ο πολιτικός τους προϊστάμενος.

Οι ευχαριστίες αφορούν την μεγάλη μας επιτυχία, την ένταξη της «ανέγερσης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού», προϋπολογισμού 4.452,318€ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κεντρική Μακεδονία 2014-2020".

Η ανέγερση του σχολείου αποτελούσε πρωταρχικό στόχο μας, και η πλήρη ετοιμότητα – ωριμότητα των μελετών μας, αποτέλεσαν το εισιτήριο της ένταξης.

Ας μη ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη οικοδομική άδεια που εκ δώσαμε από τη στιγμή που ανέλαβα την Τ.Υ. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αφού μόνο 3 σχολεία θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI