Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Νέα διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Στην τρίτη διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού , την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η νέα διανομή αφορά σε 1.262 ωφελούμενους του προγράμματος, που οι αιτήσεις τους υπαγωγής σ΄ αυτό έχουν γίνει δεκτές και θα πραγματοποιηθεί στην Περαία, από τις 10.00 π.μ. έως τις 16.00 μμ στο χώρο του πρώην SUPER MARKET  DIA (Φιλίππου και Μουσών 24) .
Στους δικαιούχους θα διανεμηθούν ελαιόλαδο, κοτόπουλο, τυρί, φρούτα - λαχανικά καθώς και απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων.

Οι δικαιούχοι είναι αναγκαίο να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, ενώ σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν τα είδη αυτοπροσώπως, απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται, ότι μόλις εκδοθούν τα αποτελέσματα των ενστάσεων και οριστικοποιηθούν από την Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος ΤΕΒΑ, οι πίνακες των δικαιούχων, θα τους διατεθούν τα είδη και των δύο προηγούμενων διανομών.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI