Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αποστολή εισηγήσεων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η νέα δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες σε κάθε δημοτική δραστηριότητα, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς και την μείωση περιττών δαπανών.

Στο πλαίσιο αυτό προωθήθηκε και πρόκειται να υλοποιηθεί η εφαρμογή προγράμματος ηλεκτρονικής διαχείρισης των θεμάτων που εισάγονται προς συζήτηση στα δημοτικά συμβούλια.

Προκειμένου να οργανωθεί ολοκληρωμένος φάκελος των θεμάτων ημερήσιας διάταξης με τις εισηγήσεις και τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, ο οποίος θα διαβιβάζεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την πλήρη ενημέρωσή τους, παρακαλούμε για την αποστολή όλων των θεμάτων που εισηγείται κάθε υπηρεσία και με mail, 8 ημέρες πριν το ΔΣ.

Με την εφαρμογή του νέου συστήματος δίνεται οριστικό τέλος στη διακίνηση ενός τεράστιου όγκου εγγράφων που αποστέλλονταν από τον Πρόεδρο ΔΣ προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χαρτιού, αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία της υπηρεσίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI