Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

''Μένουμε πάντα παιδιά'' από την θεατρική ομάδα ''πARTο αλλιώς''!!

22 και 23 Νοεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Νέας Μηχανιώνας (Γυμνάσιο) στις 19.00,
Είσοδος με προσκλήσεις! Τα έσοδα θα διατεθούν στην Γ' λυκείου του 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού!!
Προμηθευτείτε προσκλήσεις άμεσα!!
Προσκλήσεις διατίθενται τηλεφωνικά, (6978019970 και 6944572972)μέσω facebook καθώς και στο Wall Rock Bar στην Νέα Μηχανιώνα!
Να ξέρετε πως δεν πρόκειται για μία απλή παράσταση. Είναι η ζωή αυτών των ανθρώπων. Η παράσταση μας ‘’Μένουμε πάντα παιδιά’’ είναι βασισμένη σε σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μία αληθινή ιστορία, μία άφιξη και αναμνήσεις του τότε. Όλα αυτά κατέληξαν σε μία παράσταση. Σε μία ''πειραγμένη'' παράσταση.
10 πρόσωπα και κάτι ακόμα..ανάμεσα τους. Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι κοινό έχουν όλα αυτά που σας γράφω.. Υπομονή και θα καταλάβετε! Βασισμένοι σε σκηνές του παλιού κινηματογράφου δημιουργήσαμε την δική μας ιστορία.. Την δική μας οπτική γωνία για το ''η ψυχή δεν γερνάει ποτέ''.. Γιατί , όντως , δεν γερνάει.. Σε μία εποχή με γρήγορους ρυθμούς και πολύ άγχος , το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτούν οι άνθρωποι είναι το να παίξουν. Ναι! Το να παίξουν! Και όμως, εμείς είμαστε εδώ για να παίξουμε! Γιατί εμείς ‘’Μένουμε πάντα παιδιά’’.! Όπως λέει και ο Oliver W.Holmes ‘’οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουν επειδή γερνάνε. Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουν.’’
Εγώ θα συμπληρώσω πως :
‘’Η ψυχή δεν γερνάει ποτέ! Όλοι έχουμε δικαίωμα στο παιχνίδι! Γιατί όπως και να το κάνουμε ,μένουμε πάντα παιδιά’

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Άγγελος Κάλφας
Κείμενο/Σκηνοθεσία/Διασκευή: Άγγελος Κάλφας
Παίρνουν μέρος:
Άγγελος Κάλφας, Νίκος Κάλφας, Σμαρώ Κάλφα, Αναστάσης Μπογδανάκης, Εύη Στουκογιάννη, Βάσος Στρατιδάκης, Αγγέλα Τσουρού, Γιάννα Τσουρού, Ζαχαρούλα Χατζηασεμίδου, Ιάκωβος Χατζηιακώβου,Γεωργία Χιότογλου
Χορογραφίες: Αγγελιδάκης Χρήστος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI