Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Silver Travel Advisor στους Βρετανούς 50+: ξανανοιώστε νέοι στη Θεσσαλονίκη

Αν θέλεις να ξανανιώσεις νέος, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει στις ηλικίες άνω των 50 ετών, η Βρετανίδα δημοσιογράφος Jacqueline Jeynes, η οποία επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον σύζυγό της, για λογαριασμό της εταιρείας “Silver Travel Advisor” που έχει έδρα στο Λονδίνο και εξειδικεύεται στο να προτείνει ταξιδιωτικούς προορισμούς σε Βρετανούς που έχουν κλείσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους.

Στις αρχές Οκτωβρίου, το ζευγάρι που εκπροσώπησε την εταιρεία, με την οποία η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης έχει ήδη συνάψει συνεργασία διάρκειας ενός έτους, φιλοξενήθηκε στην πόλη και σύμφωνα με τις εμπειρίες που δημοσίευσε σε σχετικά άρθρα, «η Θεσσαλονίκη είναι μια ζωντανή πόλη που αξίζει να την επισκεφθείς, κατάλληλη για τους λάτρεις της τέχνης, της ιστορίας και του πολιτισμού. Μια γαστρονομική απόλαυση».

Οι δύο Βρετανοί ενθουσιάστηκαν με τα μνημεία και την ιστορία της Θεσσαλονίκης, έκαναν μονοήμερες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, μαγεύτηκαν από τη γαστρονομία και πήραν μια γεύση από τους δρόμους κρασιού της περιοχής. 
Το μήνυμα που έστειλαν στους συμπατριώτες τους είναι ότι «η πόλη σε κάνει να αισθάνεσαι νέος και είναι ένας φανταστικός τόπος για city break για οποιονδήποτε θα ήθελε να ανακαλύψει κάτι διαφορετικό».

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία “Silver Travel Advisor” αριθμεί 23.000 μέλη, έχει δική της online σελίδα, το δικό της ραδιοφωνικό σταθμό AGE UK με 20.000 ακροατές, εκδίδει περιοδικό και συμμετέχει σε τουριστικές εκθέσεις προτείνοντας ταξιδιωτικούς προορισμούς για ηλικίες άνω των 50 ετών.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI