Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αποκαταστάθηκε το στέγαστρο στο γήπεδο της Μηχανιώνας.

Πλήρως απεκατέστησε ο δήμος Θερμαϊκού το επί χρόνια  μισογκρεμισμένο στέγαστρο που υπήρχε στο γήπεδο της Μηχανιώνας. Για το θέμα είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο δήμαρχος, καθώς η μέχρι πρότινος προβληματική εγκατάσταση βρίσκεται στα όρια του γηπέδου με  σχολεία που υπάρχουν, κάτι που την καθιστούσε επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα και των μαθητών.

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γ. Μαυρομάτης δήλωσε: «Είχαμε δεσμευθεί να αποκαταστήσουμε τo στέγαστρο στο γήπεδο της Μηχανιώνας και το κάναμε μέσα στο πρώτο δίμηνο της θητείας μας. Η μισογκρεμισμένη εγκατάσταση εγκυμονούσε κινδύνους για όλους όσους χρησιμοποιούσαν το γήπεδο, αλλά και για τους μαθητές , κάτι που δεν ισχύει πλέον. Η δημοτική αρχή έχει πρόγραμμά για τη σταδιακή βελτίωση όλων των αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, αλλά όπου υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας η παρέμβαση μας είναι άμεση».     

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI