Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Α.ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάδελφοι
Την Κυριακή  15/11/2015 θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες για να εκλέξουμε το νέο  Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α. αλλά και το νέο Δ.Σ  του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  αλλά και να στείλουμε τα μηνύματά μας  από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης  ότι οι απόστρατοι δεν αδιαφορούν  αλλά συμμετέχουν ενεργά  με την ψήφο τους για μια νέα αρχή και  μια νέα σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας .

Έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση της συμμετοχής μου ως υποψηφίου πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α.  Παραρτήματος Θεσσαλονίκης.  Ήδη ως απλό μέλος  συμμετέχω  ως στρατιώτης εθελοντής στο Παράρτημα μας με την παροχή βοήθειας  σε θέματα που μπορώ να βοηθήσω όπως :
Ενημέρωση συναδέλφων μέσω διαδικτύου , οικονομικές καταστάσεις και τήρηση σε ηλεκτρονική μορφή   καταγραφή των μελών του Παραρτήματος
Ως  γνώστης  των φορολογικών  αλλά και ως απόφοιτος της ΣΣΑΣ , ενημέρωση  και βοήθεια  σε συναδέλφους σε θέματα οικονομικού περιεχομένου πχ ενημερώσεις και βοήθεια σε φορολογικές δηλώσεις συναδέλφων ,   γνωρίζοντας το φορολογικό καθεστώς.
Ενημέρωση και βοήθεια  σε θέματα  ΜΤΑ  που αφορούν όλους μας  . ενημέρωση σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης , αλλά και σε ότι άλλο  μπορώ να βοηθήσω γνωρίζοντας το αντικείμενο .  Από αρχές Σεπτεμβρίου 2015 ορίστηκα  ως   Πρόεδρος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης .

   Αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσεχή εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος  Πρόεδρος  στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης θεωρώντας  ότι μπορώ να προσφέρω βοήθεια στον συνάδελφο  στον κάθε απόστρατο.
Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα επιβεβαιώσει και τη σύμπτωση των απόψεών μας, καθόσον συμμετέχω, επειδή πιστεύω ότι τα προβλήματα θα πρέπει να τα διαχειρίζονται:
 i) άνθρωποι, με αρχές, αξίες και με ακέραιη συνείδηση, που θα δίνουν μάχη καθημερινά για τις ανάγκες των αποστράτων , επιχειρώντας έργο που συνδυάζει την κοινωνική συνοχή και  αλληλοκατανόηση και
 ii) άνθρωποι που πιστεύουν ότι χρειάζεται πολύ δουλειά προκειμένου να αναβαθμισθεί το τοπικό Παράρτημα αλλά και γενικά η Ένωση μας  η  Ε.Α.Α.Α.
iii) Άνθρωποι   οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων και τις συναλλαγές με τους κρατικούς φορείς και φορείς που άμεσα ενδιαφέρουν τον κάθε συνάδελφο.


Συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  επειδή πιστεύω και υιοθετώ  με την  συλλογικότητα θα ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος από νέες δυνάμεις και πρόσωπα  τα οποία:  θα στηρίξουν και θα ενισχύσουν νέες  ιδέες με προσωπικό τους όπλο την ανιδιοτέλεια, την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα, ιδιότητες τις οποίες πιστεύω ότι διαθέτω και εγώ ο ίδιος.

Συμμετέχω στις επόμενες εκλογές προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία μεγάλη συσπείρωση της κοινωνίας  της κοινωνίας των αποστράτων αεροπόρων , που τα τελευταία χρόνια έχει καταμματωθεί  η οποία, ανοίγοντας μια νέα σελίδα για την Ένωση μας , με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα δώσει στον
για να επιδιώξει με ασφάλεια και βεβαιότητα ένα αύριο αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Ζητώ την στήριξή σας να μου δώσετε δύναμη για ένα νέο άνεμο στο Παράρτημα μας  και γενικά στην Ένωση μας .
Περιμένουμε την στήριξη κάθε συνάδελφου  απόστρατου .
Στις 15 Νοεμβρίου  2015  με τη συμμετοχή σου και την ψήφο σου μπορείς  να βοηθήσεις   βοηθάς την Ένωση αλλά και το Παράρτημα μας  να πάρει νέα πνοή , νέο αέρα,

                                             Σχος (Ο)  ε.α  Βασίλειος Διαμαντίδης
                                            Υποψήφιος Πρόεδρος  Π. Θεσσαλονίκης


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ      ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Βασίλειος Διαμαντίδης  γεννήθηκε  στο Παρανέστι Δράμας το 1961.
Είναι Έγγαμος με δυο αγόρια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βόλος)
Το 1980 είσελθε στην Στρατιωτική  Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων  (ΣΣΑΣ) στο τμήμα Οικονομικού.  Αποστρατεύτηκε το 2009
Σπούδασε Οικονομικά  στο ΑΠΘ  και μετά  την αποστρατεία    ειδικεύτηκε στο Επιχειρηματικό Πλάνο ,οικονομοτεχνικές μελέτες και επενδυτικοί νόμοι στο Πανεπιστήμιο  Μακεδονία (ΠΑ-ΜΑΚ)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σεμινάρια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού , προμηθειών , διοίκησης επιχειρήσεων . Απόφοιτος Σχολής Επιτελών Αεροπορίας .
Σεμινάρια Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς και σε Προγράμματα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων .
 Επιτυχών σε εξετάσεις των Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Προσώπων.

 ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Διετέλεσε   Προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών , Επιθεωρητής , Ελεγκτής και επιτελής σε διάφορες υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας  και αποστρατεύτηκε  με βαθμό του Σμηνάρχου .
Αναλυτικά   και ενδεικτικά αναφέρονται :
 Γραμματέας ΔΣ  ΜΤΑ 
Διευθυντής  Εκμεταλλεύσεις Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας  ΝΠΔΔ-
Τμηματάρχης Ελέγχου Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Ταμείου Αλληλοβοηθείας Αεροπορίας (ΤΑΣΑ).  
Τμηματάρχης Εκμετάλλευσης Συγκροτήματος    Πολυκαταστημάτων Αεροπορίας  (ΣΕΠΑ).
Προϊστάμενος  γραφείου υγειονομικής περίθαλψης ασθενών μη στρατιωτικών –γραφείου προϋπολογισμού   στο 251 Γενικό Νοσοκομείο  Αεροπορίας  .
 Τμηματάρχης  & Επόπτης στο Τμήμα Λογιστικού του ΓΕΑΑ/ΟΛΚΑ
Τμηματάρχης  Οικονομικών Επιθεωρήσεων  στο ΓΕΑ
Επίσης κατά την  λοιπή θητεία διετέλεσε σε διάφορες θέσεις ως Προϊστάμενος Οικονομικών υπηρεσιών , ελεγκτής και επιτελής ..

Μετά την Αποστρατεία  και από το 2010 είναι  εντεταλμένος  και μέλος του ΔΣ  με την ιδιότητα του Ταμία  στην Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας  τής ΓΓΠΠ  με εκπαίδευση την δασοπροστασία -δασοπυρόσβεση  και στην παροχή Α βοηθειών    καθώς  και εκπρόσωπος  τής Θεσσαλονίκης  του   ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  /ΣΣΑΣ




{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI