Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ βετεράνων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού

Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Περαίας, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, στις 17.00’.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους ΑΜΕΑ, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου διοργανώνουν το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους βετεράνους της Θεσσαλονίκης και τους βετεράνους του Δήμου Θερμαϊκού.

Στόχος του φιλανθρωπικού αγώνα είναι να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, από το 1992, όταν η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το πρόγραμμα δράσης για τα άτομα με αναπηρία, δίνοντας την ευκαιρία σε κυβερνήσεις, οργανισμούς και κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα, αλλά και στις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία. Οι Σύλλογοι ΑΜΕΑ που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Θερμαϊκού είναι η «Παναγία Φανερωμένη Μηχανιώνας» και η «Ανατολή Θερμαϊκού», προσφέροντας σημαντικό έργο.


Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, καλεί τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρόν στη φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς όπως επισήμανε «ο Δήμος τιμά, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και συμμετέχει στις προσπάθειες για μια ισότιμη κοινωνία, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες. 
Αξίζουν συγχαρητήρια στους βετεράνους που προσφέρθηκαν να τιμήσουν αγωνιζόμενοι την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και είναι ευκαιρία για όλους τους δημότες να δουν από κοντά μεγάλους αστέρες του μπάσκετ του παρελθόντος, αλλά και να δηλώσουν με τον τρόπο τους τη συμπαράσταση στις προσπάθειες τόσο των Συλλόγων ΑΜΕΑ, όσο και του Δήμου Θερμαϊκού για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία. 
Ως Δήμος έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε μια τοπική κοινωνία ίσων ευκαιριών και ισότιμης μεταχείρισης για όλους. Και γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI